Lottózó, mint munkahely (beszélgetés)
sziasztok!
áhh, sztem iszonyatos sok jelentkező volt, de elmesélem milyen munkalehetőséget kínáltak fel:
Egyik kolléga elment, táppénzen van, kitudja ,hogy meddig. Na az ő helyére kerestek embert, de úgy, hogy ha felépül a beteg kolléga, akkor ugye őt alkalmazzák továbbra is.. Kérdeztem,hogy ez most azt jelenti,hogy ha pl. 3 hónap múlva vissza tud jönni , akkor ennyi volt? Erre azt mondták,hogy igen,de lehet, hogy csak fél év múlva tud jönni. Na mondom, oké, akkor sztem tárgytalan , mert ezért biztos nem hagyom ott a munkahelyem... :) Úgyhogy ők is megértették, meg én is, ezután elbeszélgettünk egy kicsit, és ment mindenki a dolgára.
De fiztetés nem rossz: órabér nettó 600ft, plusz jutalék. Heti 20 munkanappal lehet 90 ezret kersni! :)
Sziasztok!
Megvolt az állásinterjú, elmondták, hogy egyhetes tanfolyam lesz, azután pedig vizsgákat kell tenni, nem is egy vizsgát. Jövőhéten tudom meg, hogy kit vesznek fel :)
Az lehet.
Folyamatosan sír a lányom álmában,nem győzök hozzá szaladozni.
Én is bizományosnál dolgoztam.Nekem a vizsga nem tűnt nehéznek,se a tanfolyam bár 10 éve még kevesebb játék volt,és a régi terminálokat használtuk.
De az biztos,hogy könnyebb meló mint a határban kapálni.
A mi lottózónk 10 órahosszát van nyitva.
Nem tudom, gondolom váltásban oldják meg.
Szia!
Nekünk lottózónk van, írj Afroditának, ő a nővérem, ott dolgozik.
Köszönöm :)
Remélem összejön :) majd megírom :)
Szia!
Az én első munkahelyem az lottózó volt.Imádtam,szuper jó állás.
Nekem anno nem volt nagy interjú,ha látják,hogy értelmes vagy és kedves akkor sztem már nyert ügyed van.
Egy egy hetes tanfolyamot kellett elvégezni,ami nagyon könnyű,a gép kezelését okították.
Sok sikert kívánok.
További ajánlott fórumok:
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Miért van az, hogy a munkahelyeken a nők között több a konfliktus, mint a férfiak között?
- IKEA, mint munkahely? Kínos állásinterjúk.
- Ha a munkahelyen lépek be a hoxára, azt a server kiszűri, Mármint a rendszergazda olvashatja?
- Interspar mint munkahely
- Sokszor jobban szeretek munkahelyemen lenni, mint otthon....