Lomtalanítás, guberálók..mit lehet tenni ellene? Véleményed erről? (beszélgetés)
nem szereted és tolerálod? én sem szeretem, de tolerálom. gondolod, kimegyek veszekedni velük, hogy menjenek a fenébe? van bőven mögöttem tapasztalat, hogy már rájuk nézni sem szabad...
ettől még a véleményem megvan, miszerint a kalickából könnyű másnak mondani a hűde nagy toleranciával (és nyilván elenyésző tapasztalattal), hogy hordja a gyerekét az összebarnázott játszótérre...
Ismerek olyat, akinek van fedél a feje felett és ebből él...
Azt mondta, akik elfoglalnak területeket és amit ott kitesznek, viszik, azok sokszor kolóniákhoz tartoznak.
Egyébként én se szeretem, amikor ott csinálják a fesztivált és a kupit, ahol én lakom.
Még jó, hogy találtam ilyen hozzászólást is...
A fórumhoz:
Azta mindenit..lehet így beszélni más emberekről, mintha vmi különösen gusztustalan állatfaj lenne???
netoldalon keresztül is nagyon könnyű toleránsnak lenni...
aki akarná, megoldaná még ezt a dolgot (hosszúvécét) is kultúráltan, csak valakinek nincs igénye rá
aki akarná, a gyermekét nem hordaná magával más városba, csakhogy egy kis 'aranyos szemétdombon' ücsörögjön vele
aki akarná, a max. 2 méteres átmérőjű kupacot nem dobálná szét 5 méteresre
aki akarná, nem járna ilyenkor műszaki vizsgával nem rendelkező autóval, veszélyeztetve olykor a többi autóst, de nyilván ilyenkor megéri a kockázat is valakinek
valaki nem akarja és évről évre ugyanazt csinálva 8. kerületi kupit csinál bármilyen városrészből, akár olyan szinten, hogy forgalmas úton az egyik irány bedugul, mert a külső sávon is szétdobálják a szemetet, mert nekik az úgy jó
legyen nektek is jó :) ti csak simán fogadjátok el ezt, mert aki nem akar, úgysem alkalmazkodik és a többiek nyeljenek mélyre, míg az ő felettes gyűjtögetésük le nem zajlik :)
inkább tényleg-tényleg-tényleg (!) köszönjük meg nekik, hogy nem költöznek be a szomszéd üres lakásba! legyünk hálásak Istenkénknek, hogy csak tojni járnak a bokor mellé vagy csak úgy a tér közepére, ha már az önkormányzat nem képes egy pár bokrot ültetni szegén vidéki szociális-szezonális famíliáknak! szerintem is be kellene hívni őket egy teára és beszélgetni velük, aztán lehet mindenki olyan nagy empatikus személyiség a távozásuk után, ha akar
Lehetne kúlturáltan is ebbő élni, egyébként meg bűncselekmény. Ráadásul mint írtam nem élnek rosszul.
Másrészt ha més rosszul is élnének, sem kell össze szarni a mások által rendben tartott parkokat, játszótereket, legalább mennének a bokorba.
csak tudod amikor gubiznak itt hagynak maguk után egy rakás fertőt!
Többe nézem a hajléktalant aki meghúzza magát és nem hangoskodik!
Elpaterolják őket.
Legalább 1-2 óráig nem is jönnek vissza.
de akkor jöjjenek amikor ott a lom, de még nincs semmi..hiába titkos levelet kaptunk, ezek tudják mikor merre hol mi van?
Pedig megjegyzem vidékről jöttek fel...szabolcsból...
Minden évben ez megy...hiába a titkos levél..ezek mindég megtudják a lomtalanítások pontos dátumát...
Nem tudsz semmit sem tenni, legfeljebb kihívod csendháborítás miatt a rendőrséget, bár semmi értelme.
A guberálók meg azért vannak ott, mert már jó előre lefoglalják a terepet. Vannak akik ebből élnek.
További ajánlott fórumok:
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Miért akadok ki minden apróságon? Mit lehet tenni ellene?
- A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
- Hová lehet kidobni a régi bútorokat, mikor nincs lomtalanítás?
- Meg lehet nézni valahol, hogy mikor lesz a környékünkön lomtalanítás?
- Honnan lehet tudni, hogy Németországban hol és mikor van lomtalanítás?