Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia! Ez nagyon jó hír! Azért bármit mondanak az orvosok, ha volt egy kis méhsövényed, de megműtöttek és utána rögtön sikerült, azért csak számított valamit.
Remélem minden rendbe van azóta is és szépen fejlődik a baba.
Szia! Ti ugye itthon lombikoztok? Tudom, hogy anyagilag megterhelő, de én tiszta szívvel tudom ajánlani Csehországot. Nekem az itthoni összes lombikomat elbénázták.... Aztán mikor kimentünk, jóval kevesebb hormonnal sokkal jobb eredményt értek el. Igaz, a PGS-én aztán megbuktunk, de számomra már az is csoda volt, hogy volt mit PGS-re küldeni, mert eljutott az 5-6. napig. (Ha esetleg már külföldön lombikoztok, akkor bocsi, feleslegesen írtam. 😊)
Én ipari mennyiségben ettem a Q10-et, PQQ-t, bio melatonint. Ezek mind a sejtminőséget javítják. Ezeket 2 éven keresztül szedtem. És sajnos a PGS vizsgálaton senki nem ment át. 😕 Mi is 8 éve várjuk a babánkat.
Szia!
Pár hónapja szedem a GÁL bababárót, a napi ajánlottnak a negyedét.
+ magnéziumból a Magnerotot napi kb 2-4 db-ot, mindig felezve.
Amit a doki ajánlott 3 hónapra:
5 mg Melatonin este lefekvés előtt (ebből 3 mg-t szedek),
- 1 x 400 mg E-vitamin (ezt nem szabad tullépni, és mivel van belőle a GÁL babaváróban, csak egy 200 mg-os kapszulát veszek be belőle napközben)
- 1 x 200 mg Q10 (ezt reggel ajánlott, de én reggel, majd napközben is szedek be egy 50 mg-t)
- 3000 NE D-vitamin (szintén van a GÁL babaváróban, ezért ezt is csak részben viszem be, GÁL D3 formában, 2 db csepp = 2000 NE)
- 1 x Inofolic por (ebből megvettem a drágábbat, mert nem mondták hogy van belőle kétféle és gondoltam talán jobb (ebben a mio-inozit (B8-vitamin) és folsav (B9-vitamin) mellett van alfa-laktalbumin is)
Folsav/folát formában szintén van a GÁL babaváróban, de a napi negyed rész mellett belefér.
- 3 x 25 mg DHEA (ezt ma fogom elkezdeni, de szerintem ebből is csak 1, max 2 x 25 mg-ot fogok bevenni)
Ezeken lehet, hogy kell majd változtatni, meg lehet hogy nincs sok értelme, de próbaszerencse...
Ami talán még idetartozhat valamikor, hogy pont megyünk ketten pajzsmirigy vérvizsgálatra lombik miatt és senki nem mondta, csak a neten találtam, hogy vizsgálat előtt 2 nappal nem szabad biotint (B7-vitamint) beszedni, mert hibás eredményt adhat... a multivitaminokban szinte mindegyikben van, mi is abbahagytuk addigra.
Szia!
Bocsi, de nem olvastam az üzeneteket, kissé alvó állapot van most nálunk. De azért leírom, hol tartunk.
Szóval a második sikertelen lombik után úgy döntöttem, hogy további kivizsgálás nélkül nem szeretnék magamba tömni feleslegesen hormonokat meg pénzt a semmire...
Az Istenhegyiben sikerült beszélnem két nagyon szimpi és felkészült dokival, Dr. Tankó Lenke genetikussal és Dr. Imre Ruben meddőségi nőgyógyásszal. Hogy mire megyek velük, még nem tudom, nyilván mindegyikünk a babára megy... A genetikust kaptuk a genetikai vizsgálatokhoz, a nődikit meg nagyon ajánlották. A lombik dolgaimat megpróbálom innentől kezdve ezzel a dokival intézni, mert elég felkészültnek tűnt és pozitívnak is. A Reprofitos gNRH javaslatra amúgy azt mondta, hogy ez így nem lett volna gáz. De abban maradtunk, hogy 3 hónapig szedjem az általa javasolt vitaminféléket (ezt szokták mások is inkább választani), és meglátjuk. Igazából nem talált a vizsgálat alatt és az addigi leletek alapján konkrét okot a sikertelenségre. Azóta már lett néhány új eredmény, de be akarom várni az összeset, meg hát sajnos a 3 hónapot ki kell várnom, hogy lássuk, mire jutottak a vitaminfélék.
Az év vége felé jelentkezem újra a Reprofitnak, miután átbeszéltem az új dokival az eredményeket. Az Istenhegyiben javasolt Gyncare-be átmentünk volna, mert közelebb van nekünk, de oda elvileg az ultrahangra és a leszívásra is külön ki kellene menni... Szóval egyelőre maradunk a Reprofitnél, remélve hogy legközelebb Pozsonyba is tudnak fogadni.
Azért ha valakinek számít ez az infó... bár tudom, hogy már többször volt róla szó a fórumokon... de a 3 hónap állítólag tényleg kell mindkét oldali sejteknek. Na ezért pátyolgatjuk most őket még egy ideig :)
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy mi az összefüggés osztradiol és petesejtek száma között? Nekem viszonylag kevés petesejtem lett, de olyan osztradiol szinttel mint mikor 11 petesejtem
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg