Lombik után, spontán babásan!! (beszélgetős fórum)
Sziasztok.
Jöttem elmondani, hogy a csodákat sajnos nem nekem találták ki.
Szép kis évzárás lett volna, ha pozitív a teszt, de sajnos nem lett az. Igaz, hogy délután, és rengeteg pisilés után néztem, de 16 nap késés után a délutáni vizeletnek is ki kellett volna mutatnia.
Most romokban vagyok
Köszönöm szépen, rám fér. Ma lesz a nagy nap.
Semmi tünetem nincs
a próféta szóljon belőled. És legyen igazad.
Köszi
Hát, nem nagyon bízom benne. Holnap kiderül:) Köszi, aranyos vagy, hogy drukkolsz nekem.
Nem tudatosan próbálkozunk. Tulajdonképpen a lombik óta folyamatosan úgy vagyunk vele, hogy sajnos még egy lombikra nincs pénzünk, és hátha összejön spontán. A védekezés persze ingyen van:) azért a kis remény minden alkalommal ott van bennem, hogy hátha.
Sziasztok!
A 5 sikertelen inszemináció, majd 3 lombik, ebből a 3. lombik terhességgel zárult, csak nagyon korán nem fejlődött tovább és meg kellett szakítani, majd rá 3. hónapra spontán kismami lettem, mentünk volna a fagyasztott bébikért. :-)
A kisfiam 1 éves volt decemberben, most már szeretnénk tesót, örömmel olvasom a lenti pozitív történeteket!
Sziasztok!
3 sikertelen lombik után spontán lettem terhes első gyermekemmel. Azóta kistestvérke is született, szintén spontán körülmények között fogant. :-)Annak idején kevés spermaszám miatt ítéltettünk lombikra és 0 % esélyt adtak lombik nélkül a teherbeesésre.
Szia!Nekünk szerencsénk volt. Milkó lombikos volt. 6 hónapos volt, amikor nem jött meg a vérzésem. Csináltam egy tesztet, mielőtt orvoshoz fordulok, mert bár "tudtam", hogy felesleges, azt is tudtam, hogy ez lesz az orvos első kérdése. Aztán levegőt sem kaptam, amikor a pozitív eredményt megláttam.
Az uramnak két különböző orvostól volt papírja, hogy neki bizony nem lesz, csak lombikos babája.
Nekünk ez a történetünk.
Szia!
Gratulálok, neked és persze a hugodnak is! Nem semmi hogy rögtön 3 babájuk is lesz. A 16. héten még mindig rosszul vagy? Én is ott tartok de én már csak nagyon ritkán vagyok szarul. Most inkább csak azon aggodom ha nem mocorog a kisfiam annyit amenyit szokott. De mindig behozza a lemaradást, tegnap például amikor már aludni szerettem volna! :) Vigyázzatok mindketten magatokra! Puszi
Sziasztok lányok! Én még soha nem írtam hozzászólást,de most szeretnék egy kis csodát bátorításul én is leírni. Én most 16. hétben járok és küzdök a rosszulléttel, igaz nekem a teherbeeséssel nem volt gondom. De a húgoméknak évekig tartó próbálkozásuk ellenére sem jött a baba.
A második insz. sikerült 7 hónapra születtek meg az ikrek. Az orvosok azt tanácsolták nekik, hogy még egyszer ne próbálkozzanak lombikkal mert annyira reménytelen. Hat hónaposak voltak az ikrek amikor a hugi spontán teherbe esett. Ennyit az orvostudományról!?
Latom kestem.
Csak most ment el nemreg a (meg) ferjem.
Szia!
Igen en is külföldön elek,csak en Nemetorszagban.Messze a Csaladtol....
Igyekszem kuralni magam,de csak homeos bogyokat kaptam,meg paracetamolt szükseg esetere.
Szép nevet választottatok.
Már annyira várom az uh.-ot, hogy el sem tudom mondani, de csak eltelik az idő már :)
Szioka!
Ne keseredj el ha nem lehet lombikod, mégha az orvos azt is mondja. Nekünk a második inszem után azt mondták, hogy csak a lombikkal lehet babánk. Végig is vittük a négy támogatott lombikot amiböl sajnos nem lett semmi. Mikor pihenöre szántam magam akkor lettem babás. A sok okos orvosi lelet ellenére, itt fickándozik a kisfiam a pocakomban. Szívböl kívánom, hogy mihamarabb veled is megessen ez a csoda. De szerintem a sok idegeskedés a melohelyeden sem éppen az ideális. Figyelj arra hogy boldog legyél a börödben, a kiegyensulyozott élet sokat számit, szerintem. Nem akarlak okositani de nálam bevált. Sok, sok pozitiv energiát küldök neked! Puszi
Hello!
Örömmel hallom, hogy a nagyfiad már jobban van! Probáld magad kikurálni, mihamarabb. Köszönöm a gratuláciot a kis pöcsösöm nevében is, és a nagycsajszi is köszöni a jókívánságot! Te is valahol külföldön élsz? Mert hiányoznak az ékezeteid ebböl gyanitom.
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Hematomás spontán vetélés után pánikroham
- Spontán vetélés után ami nem lett műszeresen befejezve mennyi ideig tartott a vérzés?
- Spontán vetélés után mennyi ideig normális a vérzés? Mennyi idő után kaptatok Ergam cseppet?Meddig kellett szedni?
- Spontán vetélés, missed ab után mennyi idővel estél újra teherbe?
- Spontán vetélés után kinek mennyit kellett várni az ismételt próbálkozással?