Logopédiai szakrendelésre SZTK alapon csak 18 éves korig lehet menni? Utána csak a magánút létezik?! (tudásbázis)
Nem volt túl nagy érdeklődés a kérdést illetően de hátha valaki mégis "idetalál" hasonló problémákkal... Tehát a helyzet az, hogy ez valóban így van! Akinek 18 éves kora után van szüksége logopédusra az készítheti a pénztárcáját! Nem igazán látom a dolog miértjét, de nem ez az egyetlen érthetetlen dolog a magyar egészségügyben...
Köszi annak aki próbált segíteni! :)
Nem annyira vészes a helyzet, csak van akinek erre van szüksége van akinek másra! Azért köszi!
Gondoltam hátha tud valaki valamit mondani akinek volt hasonló problémája!
Köszi a választ! Elsősorban nem a fogszabályzóval kapcsolatban kérdeztem, ezt csak megemlítettem! Nekem sem a fogszabályzó miatt kell a logopédus, hanem kiegészítő kezelésként mint az írtam is! Ez is a kezelés része, mert az okot ami miatt kell a fogszabi csak így lehet megszüntetni!
Tehát ha valaki a logopédiával kapcsolatban tud segíteni továbbra is várom a hozzászólásokat! Köszi! :)
Ezt nem értem, miért kell fogszabályzóhoz logopédus?
nálunk a nagyobbik gyerek 14-15 évesen kapott fogszabályzót, de nem járt logopédushoz. Pár napig kicsit rossz volt neki, enni is csak pépeseket tudott inkább, de megszokta, és nem volt gond.
További ajánlott fórumok:
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- Terhesgondozás magándokinál vagy jó a síma szakrendelés is?
- Nagyon hullik a hajam. Milyen szakrendelésekre menjek ezzel? Vérvétel és házidoki után.
- Véleményeket szeretnék a Tatai nőgyógyászati szakrendelőről. Melyik orvoshoz érdemes menni?
- A jelenlegi Covid helyzetben elmennétek a kórházi szakrendelésre?
- Miskolcon, hol fogadnak most a járványhelyzet alatt füll-orr-gége szakrendelésen magánúton?