A jelenlegi Covid helyzetben elmennétek a kórházi szakrendelésre? (tudásbázis kérdés)
Úgy döntöttem elmegyek.
Kívánom ,hogy nálad is minden rendben legyen.
Szia!
Nem cigizem ,egy idő óta nemigazán megy lejjebb a pulzusom.
Azert is küldött a házi dokim kardiógushoz .Vérvetelre is mert hogy pajzsmirigy probléma is lehet.
A vérnyomást rendbe kell tenni, az nem ér rá, szerintem.
Cigizel? Mert nekem is magasabb a pulzusom, de a házidokim azt mondta, az a cigi miatt van, és nem vészesen magas.
Köszönöm Neked is h értünk dolgoztok.
Megfogadom a tanácsot ,elmegyek.
Most már jobb h írtatok.😊
Az én háziorvosom nem mondta h halasszam el ,mondjuk ő nemigazán foglalkozik velünkm
Sztem most is azert mert ez talán komolyabb lehet.
Múltkor mikor beadta a védőoltast azt mondta h nem kell várni a az oltás utan menjek haza.
En azert kint váakoztam az utcán.
Neked biztosan nagyon kell vigyáznod magadra.
Te nem is szeretnél oltatni?
Időpontra megyek ,megpróbálom úgy ahogy irtad.
Jövő héten írok h mi volt.😊
Hozzánk ezerrel küldik a betegeket, de még senki nem mondta, ne menjünk dolgozni. :/ Pedig vannak krónikus betegek köztünk, vannak akik kemora is járnak.
Ez nem a szomszéd tehene is dögöljön meg példa akar lenni, csak nem hiszem, hogy nagyobb veszélyben lennél, mint akárhol. Természetesen a Te döntésed, és gyógyulj meg!
Ha a betegségem megállapítására, pontosítására szolgáló vizsgálatokat csak fekvőbeteg ellátó helyeken csináltak, akkor igen!
Ilyen vizsgálat pl. a röntgen, a CT, az MR, az ultrahang
Tudjátok miert bizonytanodtam el,mert az egyik asszisztens mondta jöjjek inkább tavasszal mert most sok a c. Beteg..
Le a kalappal a kórházi dolgozók előtt!
Igen ,igazad van ,ezeken a helyeken is nagy az eselye h elkapja valaki.
A kórházat azert is gondoltam mert ott most sok a covid beteg,az orvosok is átmenni ide oda ,nőverek is.
Tudom h magamnak kell ezt átgondolni.
További ajánlott fórumok:
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Ti elmennétek újra ehhez a fodrászhoz ebben a helyzetben?
- Nálatok milyen lesz a húsvét a jelenlegi helyzetben?
- Ti felmondanátok ebben a jelenlegi helyzetben?
- Ha beteg a gyerek, a jelenlegi helyzetben mi a teendő?
- A jelenlegi helyzetben, hogy lehet ismerkedni?