Livariz visszér elleni spray (beszélgetés)
Szia!
Sajnos a Livariz nekem sem használt semmit, seprűvénákra nem tudok véleményt mondani mert nekem sajnos 25 évesen már 2 éve vannak szép kidudorodó erek a lábamon. Nekem a doki, Detralexet ajánlotta, de nem szabad folyamatosan szedni, hanem szünetet kell tartani egy-egy kúra között, így mindenképpen keress fel egy háziorvost.
Szebbek nem lettek tőle, de legalább nem jelent meg újabb. :)Ez is valami.
Szia Charlotte25!
Igen a vastag erek a lábadon azok a viszerek!Sajnos egyre több fiatalnak van a lábán!Ha hajlamos vagy vizesedésre lábdagadásra nagyon oda kell rá figyelni mert akár trombózis is lehet belőle ami nem gyerekjáték!Nekem már volt sajnos 21évesen!Ajánlom neked,hogy fordulj szakemberhez és ő sok jó tanáccsal ellát majd!Ha elmész a háziorvosodhoz elmondod mi a panaszod ő beutal majd egy hozzá értő orvoshoz!Egyébként a gyógyszertárban is lehet kapni krémeket(Liotion krém) meg kapszulákat bár nekem egyik sem vált be igazán!Én már 1-2 éve aloeverás halolaj kapszulát szedek!Az nagyon jó értisztító tulajdonságokkal rendelkezik...a hideg meleg váltó fürdő is jót tesz a lábadnak meg ha néha felpóckolod a lábad pl.tv nézés közben!Remélem tudtam neked segíteni!
Sziasztok!Én is kipróbáltam a Livariz viszér elleni spray-t és krémet!Nekem már mind két lábamon van sajnos pedig még csak 26 éves vagyok!Az egyiken tizen éves koromban jött ki az első a másikon 2 éve a terhességem alatt!A készítményt mind 2 lábamon használtam kb.5 hétig reggel és este!Szerencsére nekem elkezdett használni a készítmény a 4. héten!Így most rendelem a következő adagot!
Szerintem érdemes kipróbálni hiszen a műtét sem olcsó és ott sem garantált a teljes gyógyulás!Azt viszont figyelembe kell venni,hogy nem mindenkinél egyforma idő alatt reagál a szervezete a különböző készítményekre na meg azt is,hogy nem kell türelmetlenkedni és 1-2 hét alatt csodát várni.Erre mondják a szakemberek ,hogy minél régebb óta vannak látható jelei annál tovább tart a gyógyulás mert hiszen azok a fránya viszerek sem 1-2 hét alatt jöttek elő hanem több éve!Ja és azt elfelejtettem írni,hogy hajszálerekre is kiváló nekem azok is vannak és hozzáteszem amik a nyáron jöttek ki alig látszanak amik meg "ezer éve" azok igaz alig de már halványodtak!A nagy dudorok pedig még dudorok de már nem pompáznak kékes-lilás színben!Remélem másnak is beválik a készítmény!
Na, akkor tuti nem veszek.Valamit már tényleg kitalálhatnának a visszerekre.
Eddig a legjobb a Plerudin Forte volt.Azt hiszem maradok annál.
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni, ugyanis azt vettem észre a lábamon, hogy vastag erek jelentek meg rajta.Ez már viszér?Emellett a vizesedésre és a lábdagadásra is hajlamos vagyok, esténként mindig bedagad és fáj.Normális ez 25 évesen? Ha valami tanáccsal tudtok szolgálni azt nagyon megköszönném! Bármilyen észrevételt szívesen fogadok. Nektek mik a tapasztalatotok? Mit használjak rá?
Sziasztok. Nekem most fogyott el a Livariz és az égvilágon semmit nem használt:(
Még csak halványabbak sem lettek a pici lila seprűvénák.
(ráadásul viszérre reklámozzák, az meg a vastag érkidudorodás)
Szia
Remélem nagyon beválik... én is várom a tapasztalatodról a beszámolót!
Sziasztok!
Én most vettem Livariz sprayt és krémet. A teleshoptól rendeltem, 16500 Ft volt kiszállítva.
Ma délelőtt használtam először, kellemesen hűs érzés, ahogy befújtam vele a lábam. Remélem tényleg hatni fog. 28 éves vagyok és most szültem, a szülés után nagyon csúnyán kijöttek az erek.
Amint érzem vagy látom valami hatását, be fogok számolni róla.
Szia!
Sztem nem támogatja a TB, ha csak esztétikai problémát okoz, de lehet, h nincs igazam.
Nekem is vannak elég ronda visszereim, már 23 éves koromban kezdtek kijönni sajnos. El is mentem egy esztétikai klinikára injekcióztatni, de olyan pofátlanul sok pénzt kértek volna érte, h lemondtam róla.
Ez a Livariz engem is érdekel, de kivárok, hátha lesz több infó. Nem állok most úgy anyagilag, h árnyékra vetődjek...Szeretném, ha működne, de elég valószínűtlennek tartom, h ezt a problémát kívülről meg lehetne oldani.
Szia!
Ez az injekciózás hogyan zajlik? Először háziorvos, utána ő beutal nemtudomhova és ott felírják és zajlik a kezelés, kúra formályában???
Vagy ez nem is TB-s?
Sziasztok!
Próbáltam utánanézni a terméknek, mert engem is érdekelne. ( Amerikai, német és mexikói lapokon is jártam. ) Sajnos semmi jót nem írtak személyes véleményekben róla. Régebben egy ideig én injekcióztattam az be is vált. Terhesség után egy kevés kijött és azt szeretném injekció nélkül megúszni,de kezdek arra a meglátásra jutni, hogy az válik be a legjobban.
Sziasztok!
Én is épp tegnap figyeltem fel a reklámra...
a napokban pedig arra, hogy apró lila erecskék kezdtek el megjeleni a combomon.
Mihez lehet ezekkel kezdeni? Jó lenne ha tényleg lenne rá egy ilyen csodagyógyszer, de valamiért én pesszimista vagyok.
probálta már vki? a teleshopban lehet rendelni.
vajon milyen lehet? mert nem olcso
További ajánlott fórumok:
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Mi használható visszér ellen?
- Bogarak elleni spray
- Milyen visszér elleni termék van, ami visszafordíthatja vagy megállíthatja a visszerek terjedését a lábon?
- Van valakinek tapasztalata a Livariz visszérkezelésre ajánlott termékkel kapcsolatban?
- LIVARIZ - visszerek ellen