Bogarak elleni spray (beszélgetés)
Lehet, hogy akkor az útvonalukon kint is le kellene fújatni.
Azt gondolom, emeleti lakásban egyszerűbb a megoldás, mint kertes háznál, ahol lépten-nyomon, pl. a járda dilatációs réseiben észrevétlenül elszaporodnak, s onnan már csak néhány métert kell megtenniük a hangyáknak a lakásig, ahol a leggondosabb takarítás mellett is találnak maguknak valami jót. :(
Szúnyoghálón sehogy, az ajtónyitással. De találtam már mezei poloskát a megszáradt, beszedett ruhán is.
Mi akkor a szomszédommal közösen kihívtunk egy szakembert végül, és befújattuk a folyosót, szemétledobót, előteret, konyha kövét. Ezzel meg is oldódott a probléma.
Hogyan tud bejutni bármi a jól felszerelt szúnyoghálókon? Valószínűleg nincs jól rögzítve.
Nekem vannak, mégis meglátogat néha egy-egy mezei poloska, pókok, s ajtónyitásnál a legyek.
Fix szúnyoghálót kell rakatni.
Valami ilyesmit sejthettem, talán ezért is nem kerítettem rá eddig sort. De már minden megoldás érdekel.
Neked mi vált be?
Nekem annó nem vált be a sütőpor.
Már sokféle bolti szert bevetettem, az eredmény csak ideig-óráig tart. Most éppen a PIRET por van soron. Ezután a sütőpor lesz a következő.
Hangya egyszer nálam is volt panelben. Besétáltak a bejárati ajtó alatt, és szépen sorban jöttek a konyhába. Rosszul voltam, semmi bolti szer nem használt. Végül a szomszédommal közösen hívtunk egy szakembert, aki befújkálta a konyha körül a követ, a bejáraton kívüli folyosót, szemétledobót, ezzel meg is szűnt örökre a probléma. Azt, hogy mivel fújt, nem tudom.
Ajánlom a sötétítő függönyt. Nincs szúnyoghálóm, este behúzom a sötétítő függönyt, és alig jön be szúnyog (sajnos a mezei poloskát nem nagyon zavarja a függöny). A fülbemászó szerintem nem jellemző, hogy a 4. emeletre bemászkál.
Szúnyogháló és sötétítő függöny együttesével talán jobb a kombináció.
Nálunk a BIO KILL bevált a hangyák ellen. Néha előjön pár darab, befújom és megint nem látom őket jó sokáig. Megdöglenek tőle és riasztja is őket.
Sütőport próbáltad? Nálunk az nem kellett, de ismerős azzal irtotta ki.
A szúnyogháló szerintem alapfelszereltségnek kellene lennie minden lakásban, házban.
A mezei poloska mindenhogyan bejut, elég egy ajtónyitás, kiteregetett ruha. Ellene a legjobb a mechanikus védelem: megfog, megöl, kidob. Persze ez csak heti 1-2 „látogató” esetében működik,
A hangyák sokkal brutálisabbak, 30 éve kínlódok velük, megszámlálhatatlan receptet kipróbáltam, s a dögök újra és újra előkerülnek. :(
Mi hangya ellen vettünk BIO KILL-t. Állítólag hordozza a méreganyagot, még ha vissza is jut. Én nyáron befújtam vele egy szúnyoghálót, mert néhány légy úgyis bejön. Hullottak, napok múlva is.
Festékboltban vettük.
Mindezek ellen,szúnyogháló.
Mezei poloska??? És az ellen mit használsz?? Amúgy a szúnyogháló se mindig jó megoldás. Nálam lehúzható van és azt fönt megkerülik azok a dögök és bemásznak. Engem főleg a mezei poloska elleni védekezés érdekel!
6 órás védelem? és 2150 Ft..Hűűű nem semmi :(
szúnyogháló! és akkor a denevér is kint marad :D
Szúnyogháló szerintem jobb megoldás.
Kulonben mi ablakba csak poloska ellen szoktunk hasznalni sprayt. Annak a hatasa kb. 2 hetig tartott, aztan ujra kellett fujni.
Fulbemaszol ellen nem tudom letezik-e spray.
Bogarak elleni spray vagy hasonlo letezik,tudnatok ajanlani ablakba valot - ami tavol tartja a szunyok,fullbemaszo es hasonlo bogarakat? panelházban lakok a 4.ik emeleten
További ajánlott fórumok: