Van valakinek tapasztalata a Livariz visszérkezelésre ajánlott termékkel kapcsolatban? (beszélgetés)
4. melania82 (válaszként erre: 3. - Csicsi25)
2011. ápr. 29. 08:47
Sajnos en is orokoltem:(
Tv-ben szoktak reklamozni,de szerintem is csak kamu.
Szerettem volna ha valaki ir rolla,hogy hasznalta vagy hallott valakit hasznalni.Igy nem merem megrendelni.
3. Csicsi25
2011. ápr. 28. 22:02
Valahogy nem tolonganak a válaszadással.
Én nem ismerem, nem hallottam még erről a termékről, de nem hinném, hogy az injekción v. műtéten kívül bármi is látványos eredményt hozna visszérre, max. nem fájna a lábad.
Nekem is 2-3 éve injekciózták el az ereket, de újra kellene mennem, én sajnos örököltem.
2. melania82
2011. ápr. 28. 15:47
Ket szules utan nagyon viszeres lett mindket labam.Voltam mar injekcios kezelesen de nem vagyok megelegedvel az eredmennyel.Erdekelne,hogy szerintetek csak reklam,esetleg hasznalta mar valaki?Abbol a szempontbol is kecsegtetoen hangzik,hogy fajdalommentes.Nem tudom mit tegyek???
1. melania82
2011. ápr. 28. 15:44
Van valakinek tapasztalata a tv-ben reklamozott Livariz viszerkezelesre ajanlott termekkel?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Neten vásárolt használt termékkel kapcsolatban kijárt már pórul?
- Ismeri valaki a LIFEWAVE SP6 tapaszát? Ha igen milyen tapasztalata van a termékkel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a BioTech Grapefruit Seed termékkel kapcsolatban?
- FIR SLIM a WS Teleshoptól, van valakinek tapasztalata a termékkel kapcsolatban?
- Tapasztalt-e már valaki a Zalando-nál termékkel kapcsolatban garanciális lehetőséget?