Lila foltok. Mitől? (beszélgetés)
Bármilyen rosszul is fizetik Őket, nem vagyok orvos, szándékomban sincs senkit diagnosztizálni, ezért küldök mindenkit orvoshoz, amellett, hogy leírom a saját tapasztalatom. Mert némelyik tünet olyan ijesztő tud lenni, de ez fordítva is igaz.
Szóval séta az orvoshoz!!!!
Pont ez a viszketés, utána bekékülés adja a reményt arra, hogy nem olyan komoly, amilyennek látszik. Nekem is volt, nem akartam elhinni, amikor az orvosom kapásból mondta vitaminhiány, Rutascorbint rá.
És igaza volt, egy hét alatt megszünt.
De természetesen a család megnyugvása érdekében soha nem árt egy kivizsgálás.
Rajtam évek óta látszik: minden évben megcsinálják a teljes vérképet, gond nincs.
Van egy bizonyos fehérvérsejt-működési zavar, ami abban nyilvánul meg, hogy egy koccanás, ami elmúlna egy hét alatt, az nálam 3-4 hét.
Erre jön rá a vérhígító szedése...
És ahogy írtam, ez idősebbeknél - főleg 60-tól felfelé jellemző.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- Mitől lett az 5 éves gyerek körmein egyik napról a másikra fehér foltok, válik le a körme, alatta ott az új köröm? Nem gomba az tuti!
- Mitöl lehet az, hogy valaki miután megfürdik, tele lesz vörös foltokkal?
- Szerinted csuklótörést azonnal észrevenni külső jelekből? (pl.duzzanat, lila foltok)
- Lila foltok eltüntetése hogyan lehetséges?
- Lila foltok mitől lehetnek?