Mitöl lehet az, hogy valaki miután megfürdik, tele lesz vörös foltokkal? (tudásbázis)
Még ezt a neutrogénát sem probálta,de biztos ki fogja,hátha ...
Köszönöm mindenkinek a segitséget,minden ötlet jol jöhet hogy mitöl lehet neki ez a probléma!
Nekem a szappan pl. egyáltalán nem jó, mert bármilyen fajta is, szárít. Na, ez okozhat komoly viszketést.
Ha sokáig ül valaki a fürdővízben, az is száríthat pl. a klór miatt, és az már okozhat viszketést is. Érdemes színezék- és illatanyagmentes testápolót használni, nekem pl. a Neutrogéna vált be.
Szappant is probált már,de ezt még nem.Minkenképpen mondom hogy vegyenek,hátha neki is jo lenne.
Köszi a tippet!
Nekem meleg és hideg allergiám is van. Mindkettő inkább kellemetlen, zavaró, de nem fájdalmas, nem viszket.
Ha túl forró fürdőt veszek, vagy ha hidegbe krém/alapozó nélkül megyek ki, akkor jön elő. Nagy vörös foltok a testemnek azon a területén, amit a túl meleg víz ért, illetve hideg esetén, ami nem volt fedve ruhával.
Viszont hamar elmúlik és nem viszket.
Ledöbbentem amikor olvastam egyik eü. oldalon mennyi klort lélegzünk be egy fürdés alatt.
Lehet megkeresem és bemásolom, most kezdődik egy film megnézem. :) Szép estét mindenkinek!
Csináltak neki allergia vizsgálatot is,és az sem mutatott ki semmit. :s
Már annyit gondolkoztunk hogy mitöl lehet,de semmire nem jutottunk.
Már probálta tüsfürdö nélkül is,hideg vizben is,és mégis kijön rajta :s
Már orvosnál is voltak,de nem találtak semmit.
A foltok ráadásul viszketnek is neki.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálsz miután elmész a géptől?
- Hogy lehet valaki olyan gusztustalan, hogy miután a lábát tapogatja, kézmosás nélkül ad enni az unokájának?!?
- Édesanyámnak bedagadt a jobb lába vádlitól lefele elkezdett felfele menni a combjára, óriási foltokkal, mit tegyünk?
- Női kopaszság, avagy hajhullás kopasz foltokkal...
- Párom cukrászdában dolgozik. Tele van a ruhája csoki, lekvár... stb. foltokkal. Színes ruháról van szó. Mivel lehet ezeket kiszedni?
- Ma este miután a mosogatógépet elindítottuk a mosogató alól nagyon erős körömlakk szagához hasonló szag kezdett terjengeni. Ez mitől lehet?