Lidocain érzéstelenítő mellékhatása lehet? (beszélgetés)
Hát igen én is hallom csak furi na mindegy.elkezdtem teázgatni majd jobban leszek remélem.
Egyébként lehet, hogy virus mert mikor előre hajolok szétakar robbani a fejem :((
Ú:(Jó tudni erre nem is gondoltam de ahogy kész voltam a dokinál rá 1-2 órára jött ez a sok tünet:(
Ja meg a bölcsesség fogamhoz adott inekciót és azt hittem átszakad a fülem annyira fájt lehet valami ideget is eltalált és azért nem tudom rendesen kinyitni még a számat
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek a fogöméshez adott lidocaintól lehetek náthás?
Már többször is kaptam de sosem volt bajom tőle most amikor megkaptam elkezdett zsibbadni a fél fejem fülem és estére és alig csökkent ez a zsibbadás majd reggelre elkezdett fájni a mandulám a fülem belülről és az állkapocs csontom is és tüsszögök mint aki náthás.Ja és lázasnak érzem magam és fáj a fejem tiszta nátha tünet
Vagy lehet véletlen egybe esés?
További ajánlott fórumok:
- Veszélyes lehet az epidurális érzéstelenítés? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
- Lehet ez a 4. oltás mellékhatása? Mikor múlhat el?
- Estére előjönnek rajtam csalánkiütések. Nem tudom mitől lehet, esetleg gyógyszer mellékhatása?
- Lehet ilyen mellékhatása a Yarocen szájban oldódó antidepresszánsnak?
- A Prednisolonnak lehet ilyen mellékhatása?
- Az influenza elleni oltásnak lehetnek mellékhatásai? Lehet attól vagyok rosszul?