Licitálós oldalon rendelt teló hibás, eladó lelépett... (beszélgetős fórum)
5. Grizzli
2013. márc. 13. 10:38
ha esetleg valaki hasonló cipőben járna, leírom, hogy fel lehet jelenteni. IGEN! Csak kell hozzá a levelezés, és érdemes kimenteni a licitálós oldalon a terméket is egy html-be, hogy később is meglegyen. 50 ezer ft-ig szabálysértési eljárás, azon felül pedig bűncselekmény.
4. Grizzli
2013. febr. 28. 13:26
már önként kilépett az oldalról
sokat vásárlok a netről, eddig még nem ért csalódás (utólag néztem meg sajna, hogy milyen értékelései vannak - a működő képes telefonoknál nem volt gond, csak azok panaszkodtak, akiknek nem működött) de ez igazából most mindegy is már
megnézem a fogyasztóvédelmet hátha
köszi
3. 0e83a78045
2013. febr. 28. 13:21
én még nem hallottam ilyenről,de ha rendelsz így valamit,olyantól érdemes akinek igen jó a megítélése.ezt az illető profilján lehet látni,mennyi eladása volt,mennyire elégedettek vele.gyanítom aki ebből él,az egy telefon miatt nem lép le az oldalról,avagy sok a bolt,azok se hinném.én bármikor rendeltem,jó megítélésű embertől,minden rendben ment.az oldalon,ha komolyabb,pl vatera,biztosan van valami panasz lehetőség.illetve gyanítom a fogyasztóvédelemnél is lehet panasszal élni.
2. EsztyMorgan
2013. febr. 28. 12:59
Max. megemlíted a licitálós oldal fejeseinek és kitiltják az illetőt, de a pénzt szerintem már lesheted.
1. Grizzli
2013. febr. 28. 12:57
Hasonló helyzetben járt már valaki? A telefon szervízben volt 3 hétig, majd visszaadták, hogy gyári alaplap hibás, nem javítható. Mire ezt közöltem az eladóval, lelépett, megszüntette az oldalon a fiókját és az email címét is töröltette. A termékre 3 hónap garanciát vállalt, jócskán benne voltam az időben.
Mit lehet ilyenkor tenni?
További ajánlott fórumok:
- Eladó babaholmikat pl.babakocsi, milyen oldalra érdemes feltenni?Nem licitálóst keresnék...
- A teszveszen/vaterán, hogy működik a licitálósdi?
- Mennyire visel meg, ha intenetes licitálós oldalon negatívot kapsz?
- Merjek licitálós oldalon venni bébi tápszert?
- Rendelt már valaki kreativnyelvtan oldalon kapható könyvet? Mennyire vált be?
- Melyik oldalon rendeltetek SlimFitet?