Rendelt már valaki kreativnyelvtan oldalon kapható könyvet? Mennyire vált be? (tudásbázis kérdés)
Szerintem sémák bemagolásával nem lehet megtanulni beszélni.
És bármilyen a könyv vagy a módszer, napi 3-4 óra tanulással 4-5 hónap alatt mindenképpen le lehetne nyelvvizsgázni, már feltéve ha valóban intenzíven minden nap tanulna az ember ennyit.
Gondolom ez a nagyon lelkes hozzászólás marketing.
Idén is legyen egy hozzászólás:
Most kezdett érdekelni ez a módszer, de Dinocska777 szavai nem győztek meg. Pár hónap alatt, napi 3-4 óra tanulással más módszerrel is megtanulható egy nyelv. No meg, kinek van ennyi ideje csak erre? Fárasztó is nagyon.
Napi 1-2 órával lenne meggyőzőbb, a nyelvtanhoz kevésbé ragaszkodom. :D
Akkor vedd meg bátran, igérem nem fogsz csalódni! Persze tanulás nélkül nem fog menni, de ha rászánsz az idődből napi 3-4 órát, akkor szerintem a nullából 4-5 hónap alatt simán leteszed a középfokot! Úgy néz ki a könyv, hogy rengeteg szószedet és mondatgyűjtemény van benne. Be kell magolni ezeket sorban, a nyelvtant pedig a leckék elején elmagyarázza. A lényeg, hogy először beszélni tanulsz meg, mert a kész sémákat szépen bemagolod, majd közben és utána megérted a nyelvtant (ahogy az anyanyelvünket is tanultuk gyerekkorunkban), és nem fordítva (előbb a nyelvtan, aztán a beszéd), ahogy nálunk az iskolákban oktatják. Gaál Ottó ezzel a módszerrel tanult meg 22 nyelvet (azt hiszem annyit, de rajt van a honlapján).:)
Sok sikert!;o)
Ó, ennek nagyon örülök. Anyukám ajánlotta a figyelmembe, de kicsit óvatos vagyok az ilyenekkel, mert mindig aggódok, hogy pénzkidobás. A tanfolyamra sajnálom a pénzt, mert jártam már több helyre, de nem ért semmit. A nyelvvizsga meg kell, és szeretnék is tudni az adott nyelven. :)
Köszönöm a pozitív véleményt Dinocska777! :)
Én rendeltem, nagyon-nagyon szuper! Persze meg kell tanulni az anyagot, de négy hónap alatt tényleg le lehet belőle nyelvvizsgázni. Nálunk a családban mindenki ebből tanulja a nyelvet és én reklámozom is azóta mindenfelé, mert nagyon bevált. Maximálisan ajánlom! Előtte nyelvtanfolyamokra költöttem a pénzt és több százezreket kifizettem, de nem volt sok értelmük, mert a tudásom nem nagyon változott, pedig magántanárhoz is jártam egy ideig. Mindenhol ugyanazzal a rossz módszerrel oktattak!:S
Aztán megvettük ezt a csomagot, és nem volt szükség tovább felesleges tanfolyamokra..:D
Gaál Ottó neve pedig szerintem garancia a kreatívnyelvtanra, mert huszon valahány nyelvet beszélni az nem semmi mutatvány..;o)
További ajánlott fórumok:
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Licitálós oldalon rendelt teló hibás, eladó lelépett...
- Melyik oldalon rendeltetek SlimFitet?