Eladó babaholmikat pl.babakocsi, milyen oldalra érdemes feltenni?Nem licitálóst keresnék... (tudásbázis)
MIelőtt nekiállok, úgyis elolvasom a tudnivalókat, talán ott leírják érthetően a feltételeket!
Köszi mindenkinek a segítséget!
Én vateráztam.
Mikor ellenőrzés miatt 100 ft-ot kellett átutalni nekik,arról volt szó,első számlából levonásra kerül,ráadásul nem sikerült eladni semmit,fizetnem kellett a feltöltési díjakat és még a 100ft-ot sem vonták le belőle.
Azóta nem árulok semmit.Tiszta ráfizetés volt az egész.
Az apróhirdetések közé! Vagy naplódba!
Fórumot nem indíthatsz pl. azzal,hogy a babakocsidat akarod eladni,érdekelne-e valakit? Mert azt törlik azonnal!! Sőt,fórumhozzászólásként sem tüntetheted fel ezt a témát,mert azt is azonnal törlik!
Tehát eddigi javaslatok:vatera,teszvesz fixáras,babaszoba-ez is eszembe jutott,vettem már itt cuccokat-,vagy hoxa.
Köszi az ötleteket,tény,hogy ha beírok valamit a keresőbe,amit vennék,örökké a vaterát,teszveszt dobja ki..Ott megtalálnák az ikerkocsit is!
Azt hittem,a ne reklámozz semmit felszólítás a saját "termékekre" is vonatkozik..
De gondolta,hogy a Hoxa alkalmas hely,tele van anyukákkal...
És hová/milyen formában tegyem fel a hírdetést szerinted?
Van egy ikerkocsink (Hartan), egy gagyi testvérkocsink-mi is úgy vettük 5ezerért-,3kerekű kisbicikli két darab-ikrek miatt mindenből kettő van.
Azért félek a licitálóstól,mert mi van,ha jóval ár alatt viszik el?
Azt nem tudtam,hogy fix árral is fel lehet tenni pl.Vaterára,tudja valaki,mennyi ált.a jutalék?
Mert eddig csak vevő voltam...
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Ciki 3 éves gyereket babakocsiba ültetni?
- Anyós azt mondta, hogy adjuk el a gyerekünk kinőtt babakocsiját
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Vásárolt valaki babakocsit, babaholmit Ukrajnában? hol érdemes (város), mennyivel olcsóbb?