Merjek licitálós oldalon venni bébi tápszert? (beszélgetés)
Én nem vettem,eladtam.
Felírta a doki a fiamnak(teljesen általános milupa ha start optimát,a legtöbb újszülöttnek ezt írják).Kiderült,hogy tejérzékeny és nem is kaphatja,persze már kiváltottam.Odaadtam az eredeti ár negyedéért,miért álljon nálunk a polcon amikor másnak meg jól jönne...
Attól a minősége még nem változott,hogy bontatlanul tároltam egy hétig,miért lenne baja tőle a picinek aki majd megissza?
Szia!
Ez attól függ!
Vannak boltok, akik ilyen oldalakra is beregisztrálnak(ezt általában a bemutatkozásban fel is tüntetik), nekik csak babacuccaik szoktak lenni, innen azért lehet sejteni, hogy nem humbuk!
Az értékelésnél pedig látszik, mennyire elégedettek vele a vevők..
Én vettem már fogyasztószert(mivel a párom vegyész, én náluk meg is nézettem) és ugyanaz volt mint a bolti!
Én adtam már el a vaterán bébiételt és tejpépet. A kislányom után megmaradt. Úgy fotóztam, hogy látszódjon, hogy bontatlan és látszódjon a szavatossági idő.
Bontatlan és érvényes a szavatossági ideje miért ne?
További ajánlott fórumok:
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Eladó babaholmikat pl.babakocsi, milyen oldalra érdemes feltenni?Nem licitálóst keresnék...
- A teszveszen/vaterán, hogy működik a licitálósdi?
- Mennyire visel meg, ha intenetes licitálós oldalon negatívot kapsz?
- Melanin:Kínában a tápszerben találták meg. Magyarországon a Nestlé termékei között is találtak. MERJEK nestléTÁPSZERT ADNI A GYERMEKEMNEK?
- Licitálós oldalon rendelt teló hibás, eladó lelépett...