LG ku990 telefonom új aksival is csak egy napot bír. Mi lehet vele? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Vannak új fejleményeim:)
Mivel nekem még garis a telefonom, hiszen még csak másfél hónapos, felhivtam az LG központját és ott reklamáltam, felvettek egy jegyzőkönyvet és majd értesitenek, hogy mit döntöttek az ügyemben.
Igaz, tudom előre, hogy majd megmondják, hogy semmi baja a készüléknek, használjam, de egy próbát megért.
Az enyémen ki lehet, eltűnt a kijelzőről a 3G ikon.
Viszont szoftverfrissítés után újra megjelent, nyilván azért, mert visszaálltak a gyári beállítások.
Segítenék, de fogalmam nincs. :-)
Amikor aksit vettem, az eladó srác kapcsolta ki nekem, kb 3 mp. alatt. Érdekes, hogy a teló használati utasításában sem találtam erre vonatkozóan semmit. Egyébként nekem Nokiám van.
Bocsika mindenkitöl nekem el kell mennem kicsit de jövök vissza várom mindenki tanácsát!!
Pusszancs
Olyan jó, hogy feltetted ezt a kérdést:)
Én csak a szervizbe hordtam a telefont, de ott nem segitettek, hátha itt kapunk segitséget.
Dehogy bántottál meg!!!!!!!
Csak azért kérdeztem még mit lehet kikapcsolni róla!!
Bocsika ha rosszul jött le!!
:):)
Nekem garanciás a telefonom, 1 hónapja vettük és ez alatt már kétszer volt szervizben, egyszer 11 napig, most másodszor csak 8 napig ültek rajta.
És nem csinálnak vele semmit:( mert szerintük ez hibátlan, annyit bir, amennyit kell.
Akkor? Nem tudom. Én csak jóindulatúlag, általánosságban tanácsoltam valamit. Bocs, ha megbántottalak.
(Én pl nem tudtam, hogy a 3G úgy is fogyasztja az aksit, ha be van kapcsolva, de nem használom.)
Nekem a férjem nagyon Nokia párti. Azt mondja, hogy a telefon ott kezdődik:D Merthogy neki egy töltéssel 7-10 napig kibirja a telefonja, és ha még egy csik van ak aksin akkor is egy nap.
Na ha nekem egy csik van rajta, akkor max 1 óra:(
Ez előtt nekem LG Arénám volt, nagyobb felbontású kijelző, szupi telefon, naponta 1-2 órát hallgattam rajta a zenét és még igy is kibirta 3-4 napig:)
És most sem azt kértem volna, hogy 12 napig birja, de legalább 4 nap.
Azért ez nagyon idegesitő, elmész otthonról és lehet, hogy este már nem tudsz felhivni senkit, ha valami bajod van:(
Minden ki van rajta kapcsolva, energiatakarékosra van állitva és napi max. 5 perc beszélgetés és már sokat mondtam:(
Ja, még azt irták a szervizből, hogy formázzam a memória kártyát. Formáztam és igy is ennyit bir.
éppen mire gondolsz?
bluetooth nincs bekapcsolva! azon kivül mit lehet kikapcsolni? Fény 10 másodpercre van bekapcsolva?
Akkor:?
Sziasztok!
Amig nekem LG ku990-es telefonom volt nem volt ilyen bajom, de sajnos most egy LG kp502-es telóm van, igaz nem 2 órát bir az aksija, hanem 1, max másfél napot:( Elvittem szervizbe, első körben kicserélték az aksiját, újból ugyanannyit bir, elvittem mégegyszer és most meg leirták, hogy hibátlan a telefon, amit a szolgáltató kiad, hogy mennyi a telefon készenléti ideje, az csak tájékoztatás, oké, azt irták, hogy 280 óra a készenléti idő, ami kb. 12 napnak felel meg, de hogy ebből a tényleges 1 vagy másfél nap, az azért nem semmi.
Nem baj, visszaviszem nekik mégegyszer, hadd örüljenek:)
Nem garanciás a telefonod?
Kiváncsi lennék, hogy mit mondanak.
Nekem már 3-4 éve LG telefonjaim vannak, sosem volt velük hiba, de úgy látszik mostanában kezdenek elromlani:(
További ajánlott fórumok:
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Hogy tudnám összekapcsolni a telefonom a számítógéppel?
- Tévesen utalt valaki 3000 forintot a telefonomra! Mit kell lépni ebben az esetben?
- Két telefonom van. Iphone és egy Andoroid. Megtehetem🤷♀️
- Kislányom vízbe dobta a telefonomat! Működőképes lesz még valamikor?