LG GT540 Optimus telefonról van valakinek tapasztalata? (beszélgetés)
Én is pont ma vettem meg ezt a telot, nagyon tetszik nekem, csak még kicsit bonyinak tartom.
Az a kérdésem, hogy akkor van 100 mb az előfizetésemhez, de én ezt nem szeretném használni, csak a wifit.
Kérdésem, hogy kell letiltani a vodafoneos cuccot, ugy, hogy beállitások wireless beállítások és mobilhálózat és mobil hálózat letiltva? Jól gondolom?
szia a rútert kell beállítani valahogyan...
nekünk is egy hozzá értő csinálta meg...nem tudom, hogy kell..fogalmam sincs:S
de ha gondolod megadom a számát:DD
Szia!:D
Nekem is ugyan ilyen problémám van tudnál segíteni?
a telóm csatlakozik wifin keresztül a modemhez de net nincs rajta.
Szia
tölts le market-ről 1 astro nevű programot és azzal már menni fog
ez ilyen fájlkezelő progi lenne
Sziasztok!
Ma vettem egy Lg Optimus GT540 es telefont nagyon tettcik csak zenéket és egyébb dolgokat nem tudok átmásolni rá.
Valaki segitsen plz
Köszönöm:D
Már megoldódott:D
A ruter beállítással volt gond...
Bár nem én lettem megszólítva, de mivel nekem is ilyen telefonom van, gondoltam megfelel, ha én válaszolok :)
Konkrét kérdésre, nem nekem még nem volt gond a wifivel. Viszont, hogy közelebb jussunk a problémához, azt nem ártana tudni, hogy ez egy konkrét wifi-s helyen fordult elő vagy úgy általában nem csatlakozik? Mert előző esetben lehet, hogy a hálózattal van a gond, csak azért kérdezem.
De lehet, hogy azóta már megoldódott a gondod, remélem így van!
Sziasztok!
Vagytok még?
Én tegnap kaptam egy ilyen telót:)
Wifire nem tudok csatlakozni:(((
Nálatok volt ilyen probléma?
ja most nincs üzim. :D
na majd legközelebb.... de amit én küldtem továbbra sem tudjuk hogy kell.. :S :D
hát ez jó kérdés. :SSSS annyira nem vagyok jártas ebben. :D
viszont nekem is lenne egy kérdésem a telóval kapcsolatban... arra már rájöttem, hogy lehet üzit küldeni, de hol tudom pl. megnézni a beérkezett, ill. a küldött üzeneteket?? mert azt nem találtam. :S
:))
Én biztos nem adok túl rajta, mert amúgy nekem nagyon bejön. :) Játékok nem érdekelnek, egyedül, ami nagyon idegesít az a háttér. :(
Én még csak odáig jutottam el, hogy felraktam blutoothon keresztül két zenét, az egyik a csengőhangom, a másik az ébresztőm, de az sms-nél én is láttam, hogy azok az alaphangok vannak, amik hát... elég gázak. :S
Amúgy meg ha csak az árát nézed, akkor is logikusnak tűnne, hogy alap pl. hogy sms-hez zenét rakok, vagy, hogy a képet normálisan felrakja háttérképnek. :S
További ajánlott fórumok:
- Samsungról telefonról mit gondoltok? Tapasztalatok?
- Hogyan lehet a telefonról képeket felrakni a számitogépre
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerül 20-as telefonról 30-as telefont hivni?
- LG Leon telefonja van valakinek? Lenne pár kérdésem a telefonról.
- Ha egy érintőképernyős telefon (LG GT540 Optimus) nem érzékel csak ritkán, mi lehet a probléma?
- Nokia 7020! Van valakinek tapasztalata, véleménye erről a telefonról?:)