Ha egy érintőképernyős telefon (LG GT540 Optimus) nem érzékel csak ritkán, mi lehet a probléma? (tudásbázis)
Megnézettem a telot!
Érintőpanelt kell cserélni, mert ezeknél a telefonoknál az a probléma, hogy ha leveszed az eredeti védőfóliát akkor hőmérséklet különbség lép fel és megsérül ezáltal a panel, de nedvességet is jobban észleli és az volt a baj ,hogy a lányom megpucolta üvegtisztítós kendővel.
Köszi!
Decemberben járt le a garija. Így jártam.:((
szia!
nekem is érintős telóm van, szerintem vidd vissza az üzletbe ahonnan vetted és ott meg tudják mondani! ha garanciás még jobb!
Úgy gondolom, ha lehet is..bár nem tudom, akkor is lehetséges, olcsóbb egy újat beszerezni.
Szervizben többet tudnak mondani, vidd be , nem kötelez semmire és ők tudni fogják konkrétan mi a probléma.
Sziasztok!
Véleményetek szerint ha egy érintőképernyős telefon ( jelen esetben:LG GT540 Optimus)nem érzékel csak nagyon ritkán akkor mi lehet a problémája? Javítani lehet az ilyet?
További ajánlott fórumok:
- Milyen érintőképernyős telefont érdemes vásárolni?
- Milyen érintőképernyős telefont érdemes venni?
- Samsung érintőképernyős telefonok
- LG KP500-as telefonom érintőképernyője nem működik, de az oldalán és az elején lévő gombok igen. Mi lehet a probléma?
- Könnyen megszokható a Nokia telefon után a Samsung, ill. a "sima" telefon után az érintőképernyős?
- Érintőképernyős telefont nem tudjuk bekapcsolni, mert nem működik az érintőképernyő. Érdemes javítatni?