Milyen érintőképernyős telefont érdemes vásárolni? (tudásbázis kérdés)
Hát igen:))) Mindenkinek más válik be. Soha nem kellene nekem androidos telefon. Másnak beválik, engem idegesít. Azonkívül okostelefont csak a 100e Ft feletti kategóriából. 100e alatt csakis hagyományos telefon.
Persze nekem Iphone volt az első okostelefon és utána próbáltam olcsóbbat. Aki "csak" Galaxy Ace-t látott és használt, annak az is egy tökéletes és használható telefon lesz. Nekem nem.
Ezért nem jó tanácsot adni:)
Köszönöm!
Hát, sajna számít az ára.....:-(
Ha a pénz nem számít, csakis Iphone :o))
Ha belejátszik a döntésedbe, gondold át mire használod, a neten - telefonguru pl. - nagyon jó, és átfogó tesztek vannak.
Nekem pl. nagyon tetszenek a HTC telefonok is és sok jót olvastam róluk, ismerőseim imádják.
A Samsung Galaxy Ace-ről szintén csak jót hallottam, de a Galaxy minit minden ismerősöm szidja, legalábbis az első generációst.
Szintén jó pár Nokia Lumia 800 van ismerőseim körében, csak jót mondanak.
Nekem nagy szerelmem a Sony XperiaU, de sajnos nem kell mostanában telefont vennem :))
Ja, oké. Lehet, hogy neki is ez a problémája. :D
Mindenesetre adhattak volna ehhez a telefonhoz egy cerkát, mert nem lehet navigálni a netet ujjal. :/
Neten rendelném a vodától, sajna messze van tőlünk üzletük.
Elsősorban ugye márkát kéne kiválasztanom, de fogalmam sincs, melyik lenne a legtartósabb.
Kérlek segítsenek a tapasztaltabbak.
Milyen érintőképernyős készüléket érdemes vásárolni?
Mennyire tartósak ezek? Melyik márka a jó...stb.
Előfizetésem van a vodánál, kedvezményesebben juthatok készülékhez, de nem tudok dönteni.
További ajánlott fórumok:
- Nagy kijelzős, nem érintőképernyős, nagy gombos, megbízható, (de meg lehet vele jelenni) mobiltelefont keresek! Ha tudsz, segíts!! Köszi
- Telefont szeretnék vásárolni, mit ajánlanátok?
- Milyen érintőképernyős telefont érdemes venni?
- A Telenornál van lehetőség kártyás csomagban részletfizetéssel telefont vásárolni?
- Érintőképernyős telefont nem tudjuk bekapcsolni, mert nem működik az érintőképernyő. Érdemes javítatni?
- Vezetéknélküli telefont szeretnék vásárolni, újat, mit javasoltok, hova menjek?