LG KP500-as telefonom érintőképernyője nem működik, de az oldalán és az elején lévő gombok igen. Mi lehet a probléma? (tudásbázis)
Köszi mindenkinek a hozzászólást. Elvittük a "vodához", és garanciásan megjavítják. 2-4 hét alatt. Addig marad a "tartalák" pár ezer forintos telefon. Bízom benne, hogy meg tudják javítani.
Szép hétvégét!
Február elején kaptam, természetesen meg van minden papír, és garancia jegy is.
Igen, más választásom nem lesz, beviszem, és majd reménykedek, hogy jótállásban megjavítják.
Szia,
köszi a hozzászólást. Sajnos semmit sem érzékel a képernyő. :( Csak az elején és az oldalán lévő gombok, amikkel sajnos nem sokra megyek. Nem is merem kikapcsolni.
Szia!
Nekem is ilyen telóm van!
Van olyan menüpont,hogy érintőképernyő kalibrálása!
Talán ott be tudnád állítani!
Persze ha nem működik a képernyő... hát nem tudom!Arra gondolok,hogy lehet hogy el van kicsit csúszva jobbra vagy balra az érintő felület és nem ott érzékeli ha valamit be billentyűzöl,mint ahová nyomsz!
Jobb tippem sajnos nincs!
LG KP500-as telefonom érintőképernyője nem működik, de az oldalán és az elején lévő gombok igen. Mi lehet a probléma? Járt már valaki így?
Nem ejtettem le, vízbe pléne, igaz kicsit párás fürdőszobában beszéletem vele, ez lehet a gond?
Kikapcsolni nem merem, mert ha visszakapcsolás után se lesz jó a képernyő, akkor nem tudom beütni a Pin-kódot. :(
További ajánlott fórumok:
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- LG KP500-as telefonomnak megtörtem a kijelzőjét, semmit nem mutat, csak szétfolyó színeket. :( Meg lehet még javíttatni?
- Mit csináljak a telefonommal? (tárhely probléma)
- Miért "zavarodik be" az érintőképernyős telefonom?
- Ha egy érintőképernyős telefon (LG GT540 Optimus) nem érzékel csak ritkán, mi lehet a probléma?
- Samsung GT-S5230 telefonom érintőképernyője nem reagál, mi lehet a baj?