Könnyen megszokható a Nokia telefon után a Samsung, ill. a "sima" telefon után az érintőképernyős? (tudásbázis)
13. Ekka
2010. okt. 3. 13:14
Persze:)
12. édesmandula
2010. okt. 2. 19:55
MDA touchról váltottam Nokia Nszériára, elmegy :P ammyira nem szeretem, de jó azért...megszokható, sőt, engem már zavarnak a gombok :DD
11. baloghany
2010. okt. 2. 19:48
Nekem most lesz samsuny galaxy 3 egy nokia után. Kíváncsian várom. Sajnos a nokiák mostanában nem olyan jók mint régen. Most nagyon befutott a samsung.
Páromnak érintőképernyős van, szerintem jó :)
10. cbcc5307fd
2010. okt. 2. 19:46
Nekem érintőképernyős Samsungom van, szerettem nagyon szuper volt, egészen addig, míg el nem ment róla a térerő állandóan, nem volt még egy éves a telefon. Bevittem a szervízbe, szoftvert frissítettek rajta, azóta borzasztóan lassú és ki kell mondanom,hogy szar. Pedig én is drágán vettem, de úgy látszik a mai világban már ez sem jelent semmit.
9. Mia87
2010. okt. 2. 19:27
Nekem Nok.. után lett az érintő képernyős sams... És imádom!
8. 7d6d76a2fa
2010. okt. 2. 19:23
Nem !Nokia után a samsung megszokhatatlan,szar!
7. melcsi.fogas
2010. okt. 2. 19:22
Nekem is éveken keresztül Nokiám volt, aztán samsung és meg lehetett szokni. :)
6. 9068373f86
2010. okt. 2. 19:14
Persze,mindent meg lehet szokni!Nekem is az elso nokia aztan samsung
5. barbara_656
2010. okt. 2. 19:14
Meg lehet, csak nem mindegy, hogy milyen minőségű az érintőképernyős telefon... :]
Vannak nagyon nehezen érzékelősek, amelyek alig reagálnak az ujjbegyes érintésre. Nyomkodni kell szó szerint. Azok nehezen kezelhetőek, nem érdemes olyat venni.
Vásárlás előtt érdemes őket kipróbálni, nehogy csalódás legyen a vége.. :]
Legfejlettebb érintőképernyősek az Alma márka telefonjai. Egy halvány érintés is elég, hogy végezzék a dolgukat. Drágák, de maradéktalanul megérik az árukat. Csak pozitív véleményt tudok róluk mondani. :]
4. Ronybaby
2010. okt. 2. 19:13
A nokia egyszerűbb, mint a samsung, de én hamar megszoktam mindkettőt! :)
3. vereskati
2010. okt. 2. 19:04
A tekorodban ilyet kérdezni?)))))))))) Jaja:)))))))))
2. gyöngyszemü
2010. okt. 2. 19:00
Nekem voltmár szint minden, aztán vettem egy Sam.... érintőképernyőst, de nemigazán tudtam kezelni! Nem tetszett, így nekiadtam a páromnak. Nemis veszek ilyesmit többet, pedig sajna mostmár majdcsak ilyenek jönnek. :-(
1. 74740b7c7c
2010. okt. 2. 18:57
Könnyen megszokható a Nokia telefon után a Samsung, ill. a "sima" telefon után az érintőképernyős?
További ajánlott fórumok:
- Jól bevált Nokia telefonok után éles, és megszokható váltás lenne Samsung vagy Huawai készülék?
- Milyen érintőképernyős telefont érdemes vásárolni?
- Milyen érintőképernyős telefont érdemes venni?
- Samsung érintőképernyős telefonok
- LG KP500-as telefonom érintőképernyője nem működik, de az oldalán és az elején lévő gombok igen. Mi lehet a probléma?
- Érintőképernyős telefont nem tudjuk bekapcsolni, mert nem működik az érintőképernyő. Érdemes javítatni?