Sziasztok! Van esetleg valaki aki szült már a szemműtét után. Nekem szept. 3 éve mind kettőt műtötték 4 körüli diopt-val, 1 éve pedig az egyiket korrigálták. Júliusra vagyok kiírva szerintetek szülhetek hagyományos úton?
Én úgy hallottam két három év múlva lehet simán szülni a szemműtét után. Az a lényeg mikor tolófájások vannak és nyomni kell csukva kell tartani a szemet akkor nem lesz semmi baj.
Igen, én is hallottam, hogy a nagyobb dioptriát könnyebb korrigálni, mint a kicsit!Évek óa foglalkoztata a gondolat, hogy megműttetem, de míg főiskolára jártam, nekem folyamatosan romlott!Most kb,2 éve stagnál!
Te hol csináltattad?Ha szabad megkérdezni mennyiért?
a lézeres szemműtéttel csak a szaruhártya egy nagyon nagyon vékony rétegét korrigálják, úgyhogy simán lehet bármit csinálni szemműtét után, akár szülni is:))
(ha esetleg olvastad, hogy terheseknek nem műtik meg a szemét, az azért van, mert a műtét után szemcseppeket kell csepegtetni, és mivel az gyógyszer ezért nem ajánlják terheseknek és szoptató anyukáknak)
Szia, már azt hittem sohse kapok választ! :) köszi:) Én 6 éve műttettem meg, és azóta is ugyanolyan jó :) nekem -4,5 ös volt, és azt mondták,azt sokkal könnyebb műteni, mint egy 1-2-est... Ja és semennyire se fájt, pedig nagyon igyekeztem érezni vmit..
szerintem szülhetsz rendesen! szomszédomnak is műtötték a szemét, és kb. 4 évvel a műtét után szülhetet volna rendesen!De szerintem orvosa válogatja!Nekem is -6,15-ös a szemem, van olyan doki aki ezzel sem engedne rendesen szülni!Én majd akkor szertném megműtettni, mikor már nem szeretnék szülni!
Ha lehet, mennyivel utána? Esetleg van olyan műtét, amelyik után lehet, és van ,amelyik után nem? Nekem a Zyoptix egyénre szabott eljárás volt 7 évvel ezelőtt.