Levelező tagozatos diákként vállalhatok diákmunkát? (tudásbázis)
5. Olbitális (válaszként erre: 4. - Hópofi21)
2012. júl. 10. 14:54
Egy csoporttársam ugyan így járt! Igaz neki 80 ezer Ft volt a ,,tartozása,, az APEH-nek.
4. Hópofi21
2012. márc. 5. 10:25
Tudtommal sajnos nem! És vigyázz nagyon, mert én megjártam ezzel. A diákmunka közvetítőnek vittem iskolalátogatási igazolást, amin egyértelműen szerepelt, hogy levelezős vagyok. Mégis alkalmaztak. Csakhogy ilyen esetben sem a munkahely, sem a suli, sem a diákmunkaközvetítő nem fizet utánad járulékot!!! Ez neked halmozódik fel tartozásként. Én több mint 40 ezer forintot fizettem emiatt az APEH-nek.
3. //Cicus//
2012. márc. 5. 10:24
nem! Csak nappalis diákokat alkalmaznak diákmunkára. Esetleg, ha odaírják, hogy esti vagy levelezős is lehet. Nappalis után jár valami kedvezmény, vagy nem kell adózniuk, vagy valami hasonló.
2. ozike0501
2012. márc. 5. 10:23
Nem. Csak nappalisok vállalhatnak...
1. 072a149c9d
2012. márc. 5. 10:21
Levelező tagozatos diákként vállalhatok diákmunkát?
További ajánlott fórumok:
- Van olyan munkahely, ami mellett nappali tagozatosként lehet dolgozni? (nem gyakorlat, nem diákmunka)
- Pesten esti tagozatos vagy levelezős tagozatos Középiskolát "ismer" Valaki?-És azokban hogyan van a tanulás elrendezve?-Milyen a kimenetel?
- Mennyire nehéz a jogi egyetem levelező tagozatos formában?
- A levelező tagozatos képzésen is lehet minor szakot vagy specializációt választani?
- Államilag finanszírozott, nappali tagozatos egyetemista vállalhat részmunkaidős munkát? (nem diákmunka)
- Levelező tagozaton ugyanúgy működik a kurzusfelvétel, mint a nappali tagozatosoknak?