Pesten esti tagozatos vagy levelezős tagozatos Középiskolát "ismer" Valaki?-És azokban hogyan van a tanulás elrendezve?-Milyen a kimenetel? (tudásbázis)
Ne cálozgasson, nem vagyok őrült. Gyors eredményért szorítok magamnak. De amúgy most nincs bonyodalom. Csucsukáljék... ajánlom a friss üdeség elérése érdekében. Őrültözni ne vagtából!
Hogyha alszik majd könnyebbé teszi az elviselet! Hogyha pedig reggel lesz, akkor az új nap újdonságával ébred...
Válasz volt rá, de nem volt arra szemed. Ezért lehet, az hogy annyi szó van amit erre áldoztál.
Káosz teremtettél, és nem tudni, hogy most ez komoly, vagy megőrültél. Esetleg mindkettő....
Nem értem e sok szó mi végre van itt, és mi célod ezzel.
Ha értem a rendszert biztos tisztábban látnám.
Az elfogultság válasz, de nem megmagyarázás. Kedv-kényelem egyfelőli szubjektuma. Aztán meg ugye a Bölcsek Azok, Akik bírnak mindannyiunknak összhangot teremteni egy értelmezésben.
Na de ez a kérdésem most primitív. Csak tényt igényel... és semmi olyant, amit firtatni lehet. Majd azt a minőségben... csak előbb felhozatal volna ledve... De a kettő együtt vegyíthető, ha Valaki már úgy informál, hogy nemcsak tényt közöl, hanem tapasztalást is. Ilyenkor meg este csak rámhagyják biztos tutira, hogy álmodozni lehet. És szeretnék, hogy elszenderegjek látva az eredménytelenséget... Szép gesztikuláltság... de ideje már kinyilvánítani a "tudást".
További ajánlott fórumok:
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- Melyik városban jártál középiskolába/ipari suliba?
- Új igazolvány készítésénél miért fontos, hogy milyen középiskolát végzett valaki?
- Megtaláltam az iwiw-en a középiskolai szerelmem, de már férjnél vagyok!
- Kirúgták a fiam a középiskolából, már nincs iskola, aki befogadja..
- Dráma tagozatos középiskola