Mennyire nehéz a jogi egyetem levelező tagozatos formában? (tudásbázis)
7. Judy24
2013. jan. 22. 06:58
Így van ,nagyon nehéz.
6. Mancipanci
2013. jan. 22. 06:43
Ötöd éves vagyok egy 1/2 év csúszással, ami azt jelenti, hogy a jövő fél évben kellett volna államvizsgáznom.
Éppen vizsgaidőszak van. Na ez az igazi rémálom! :) De mindjárt vége!
Én a mai fejemmel már nem kezdeném el. Rengeteg lemondással jár minden téren. Én alig várom, hogy befejezzem, de mostmár nem adhatom fel.
Nem egy sétagalopp. A követelmények pedig ugyan azok, csak az időd kevesebb rá.
De ha ez a vágyad, vágj bele, csak komoly legyen az elhatározás, és legyen hozzá elég kitartás!
Mindent meg lehet csinálni, ha igazán akarjuk!
Sok sikert hozzá!
5. fd338ca636 (válaszként erre: 3. - Csokicsibe)
2013. jan. 22. 05:39
Pontosan így van!
4. fd338ca636
2013. jan. 22. 05:39
Nagyon:-)))
3. Csokicsibe
2013. jan. 22. 00:50
Tananyag mennyiségében ugyanannyira, amennyira a nappali tagozat. Számonkérésben szintén. Amivel nehezebb, mint a nappali, hogy nincsenek ugye szemináriumok, ezáltal magadra vagy utalva az anyag megértésében, valamint számonkérés sincs félév közben, ezért nagyon oda kell figyelni, hogy ügyesen beoszd az idődet és folyamatosan készülj a vizsgákra.
2. Gaby76
2013. jan. 22. 00:39
Persze nappalisok velemenye is erdekel! Jelenleg könyvkiadó-könyvszerkesztö szakra járok, ami nem olyan jó, mint amilyennek hangzik, mert Szlovákiában, és szlovákul tanulom az egészet. Szétesöben van a csoportunk, ezért idén jelentkezem máshova is a biztonság kedvéért.
1. Gaby76
2013. jan. 22. 00:30
Mennyire nehéz a jogi egyetem levelezö tagozatos formában?
További ajánlott fórumok:
- Pesten esti tagozatos vagy levelezős tagozatos Középiskolát "ismer" Valaki?-És azokban hogyan van a tanulás elrendezve?-Milyen a kimenetel?
- A levelező tagozatos képzésen is lehet minor szakot vagy specializációt választani?
- Levelező tagozatos diákként vállalhatok diákmunkát?
- Államilag finanszírozott, nappali tagozatos egyetemista vállalhat részmunkaidős munkát? (nem diákmunka)
- Passzív féléves nappali tagozatos egyetemi hallgató jogosult lehet-e ápolási díjra?
- Levelező tagozaton ugyanúgy működik a kurzusfelvétel, mint a nappali tagozatosoknak?