Level diéta - csak 15 nap, csináljuk együtt! (beszélgetés)
Szia!
Bocsi, nem jártam erre pár napja.
Nekem 3 kg ment le 10 nap alatt. Most kicsit lazítottam, de holnap kezdem újra :)))))
Sziasztok!
Én most tartok a 4. napnál, kicsit szédülök, de 5 napot mindenképpen végigcsinálok! 68,4-ről indultam és ma reggel 65,6 kg voltam. A célom, hogy 5-össel kezdődjön a súlyom. Persze ezt nem ezzel a diétával akarom elérni, de egy indító löketnek jó! Valaki csinálja most rajtam kívül?
Hát igen, akinek nincs annyi feleslege, annak nyilván kevesebb megy le.
Én a negyedik napon -3kg-nál járok, de ez nyilván nem zsír.
Az elmúlt évben én megcsináltam 3X vagyis 15 nap!
Annyiban volt hatásos hogy beindult a súlyvesztésem!Ami nem akart beindulni!
15 nap alatt - 2 kg :Attól is függ kinek mennyi a feleslege!Lehet újra megcsinálom!Megint stagnálok!157 cm és 64 kg vagyok.
Szia mindenkinek!
Hogy áll az, aki belekezdett?
Én most vagyok a 4.napon.
Más valaki csinálja éppen?
Na hogy sikerült?Várom az eredmény megosztását!
Kíváncsi lennék rá!Én gondolkozom hogy újra megcsinálom!Karcsúsodó derekat mindenkinek!
Sziasztok!
Köszönöm a biztató szavakat, remélem, hogy sikerül majd eredményekről beszámolnom.
Elég pörgősek a napjaim, nem sok időm jut nap közben a kajára gondolni, ami elég jól hangzik, viszont az benne a borzasztó, hogy mindig este ülök le ebédelni. Így szépen felkúsztak a kilók.
Sok gondolat kavarog a fejemben. Egy pár éve már tart ez az állapot, hogy túlsúllyal küzdök, és mindig csak gondolatban sikerült elhatároznom magam a változtatásra. Egy ideje viszont azon gyötrődöm, hogy szépen lassan eltelik a fiatalságom úgy, hogy jóformán nem is érzem jól magam a bőrömben. S. Norbi gondolatai jutnak eszembe, aki egyszer azt mesélte, hogy gyermekkorában egy kövér test börtönébe zárva érezte magát. Valahogy így érzem én is, és keresem a kiutat. Jön a tavasz, és ahogy kerülnek re rólam az "ápol és eltakar" típusú ruhák, érzem, hogy feszengek saját magam miatt.
Lehet, hogy a level diéta nem a legjobb választás, sok-féle véleményt olvastam róla, de valahol el kell kezdeni a próbálkozást.
Köszönöm az ötletet a bifsztekkel kapcsolatban, a cikket is máris elolvasom.
ui.:
Nekem az édesség a nagy kedves ellenségem a nap minden szakában. :)))
en nem szoktam rakeszulni vagy csinalom vagy nem😊de a fejben tervezes akar honapokig is eltarthat nalam😊de jol csinalod mert a szervezet raall
igen mar sikerult 23 kg-tol megszabadulnom de a level csak atsegitett egy nehezebb szakaszon, nem ezzel fogytam hanem kcal szamolassal mindennapos mozgassal es egeszsegesebb elkeszitesi moddal. az ehseg erdekes modon rajtam este 9 es 10 kozott tor ki es nem egyszeru legyozni
Neked van már sikerélményed?
Most az a terv, hogy próbálom rákészíteni magam. Igyekszem a héten csökkenteni az ételadagokat, és több vizet fogyasztani. A hétvégén bevásárolok a jövő hétre és elkezdem a levelt. A 15 napot szeretném végigcsinálni. Remélem sikerül. :)
amennyit csak bírok! :D
Viccet félretéve: 92 kg vagyok, úgyhogy én már bárminek örülnék. :(
Sziasztok!
Én is tervezem, hogy megpróbálkozom a diétával.
Kinek mi a tapasztalata, hogy halad?
A tatár bifszteket lehet helyettesíteni valamivel?