Levágatnád a hajad egy "csak hajvágó" szalonban? (beszélgetés)
Ha Neked mindegy, akkor hagyd figyelmen kívül.
Bizonyos helyeken ez egyfajta mérce, és jobban lehet érvényesülni, ha igényesen fejezzük ki magunkat.
Már egy állásinterjún is számít. Velem helyesírási tesztet írattak :)
Hozzáteszem, 2-es volt a nyelvtan érettségim, kegyelem kettes. Szóval, nem vagyok az a szőrszálhasogató típus, csak segítő szándékkal írtam, hátha valahol ez még számít pozitívumként.
Az pont jó hely erre, nem?
Amúgy meg csak olló kérdése...
Nekem a melír már két évvel ezelőtt is 7500,-Ft volt a rendes fodrászomnál. Most nem festetem.
Úgy látszik drága környéken lakom.
az nagyon drága
én ezekért+melírozásért fizettem ennyit 2 hete
Szaknévsorból nem is választanék, max ajánlás után mennék akárkihez is.
Szerintem hamarabb váltanék nőgyógyászt, mint fodrászt. Ennél jobban csak a fogorvosomhoz ragaszkodok.
szerintem fodrász-függő
nekem is vágták már le hasonlóan sz.rul - és sima fodrászatban
NEM...egyszer levágattam, és soha többet.
2 centivel rövidebb lett az egyik oldal, mint a másik, kértem, hogy összesen max.2 centit vágjon a végéből, hát így vagy 5cm-el lett rövidebb a hajam, mert ugye hozzávágta a másik oldalt...de van aki elégedett velük
Hát, mást ott úgysem lehet.
Vagy gondolod, nem értenek hozzá?
"Cipőt a cipőboltból", ahogy a szlogen mondja...
Hajat vágatni csakis hajvágóban :-D
További ajánlott fórumok:
- A fodrász szalonban ma konkrétan leégették a hajam, jogos volt, amit csináltam?
- Valaki járt már a Blahától nem messze lévő Bio Hajvágó szalonban?
- Hátmasszáson illik adni borravalót a massszőrnek, vagy csak ki kell fizetni a szalonban megadott árt?
- Mennyibe kerül egy félhosszú haj vágása Székesfehérváron a Fanni Szalonban, illetve az O'haj Szalonban?
- Műkörmös alkalmazottként - segítséget kérek! Kell-e ahhoz képzettség, hogy valaki szalonban dolgozhasson?
- Milyen árak vannak a Hajas Szalonban?