Milyen árak vannak a Hajas Szalonban? (tudásbázis)
Szerintem nem véletlen, hogy nincsenek árak. Nem is lehetnek, hiszen egy ilyen szalonban minden vendeég egyéni bánásmódot kap. Végül is nem mindegy, milyen sampon, milyen pakolás, milyen egyéb kenceficét igényel az adott vevő haja. Arról már nem is beszélve milyen (néha igen extrém) frizurákat vág, formáz,fest, told/növeszt, egyénre szabottan. Így aztán nem írhatja ki, hogy pl. vágás 4500.-, mert az arc formájához, az egész ember karakteréhez igazítja a frizurát, színt stb. Azt meg csak ő tudja beárazni. :)
De gyanítom, hogy egy átlagos dolgozó nőnek elég magas az árfekvés ott. Szerintem aki oda elmegy, az nem azzal kezdi, hogy mibe fog ez kerülni neki, hanem a végén ha a mester kikalkulálja, szó nélkül adja a kártyáját és fizet.:)
Így aztán ár ügyben a legjobb az időpontkérés, mert a puding próbája is az evés. :)
További ajánlott fórumok:
- A fodrász szalonban ma konkrétan leégették a hajam, jogos volt, amit csináltam?
- Levágatnád a hajad egy "csak hajvágó" szalonban?
- Valaki járt már a Blahától nem messze lévő Bio Hajvágó szalonban?
- Hátmasszáson illik adni borravalót a massszőrnek, vagy csak ki kell fizetni a szalonban megadott árt?
- Mennyibe kerül egy félhosszú haj vágása Székesfehérváron a Fanni Szalonban, illetve az O'haj Szalonban?
- Műkörmös alkalmazottként - segítséget kérek! Kell-e ahhoz képzettség, hogy valaki szalonban dolgozhasson?