Létezik valami megoldás videókazettáról lemezre írni a felvételeket? (tudásbázis)
Sziasztok!
Egy olcsóbb megoldást mondok erre! Kapható usb-s video rögzitő... Ez egy biztonságtechnikai cucc, ami annyit tesz, hogy pölö veszel hozzá egy kamertát kb 10eFt-ért, és rögzitheted ami történik. Beállitható a felvétel időre, mozgásra stb. De természetesen ha nem kamerát, hanem bármilyen videojelet kötünk rá, mint egy tv scart kimenete, vagy a video RCA csatlakozós kimenete, dvd-é, vagy bármi, akkor azt is rögziti.
A lényege:
With USB 2.0 connection: the output resolution will be full-screen DVD video resolution up to 720x480 at 30 fps for NTSC and 720 x 576 at 25 fps for PAL
* With USB 1.1 connection: the video resolution reaches up to 320x240 at 30 fps for NTSC and 320x288 at 25 fps video for PAL
ha rákeresel egy "népszerű magyar aukciós oldalon" usb 4 video szöveggel, akkor megleled. Ára kb 3000Ft!!!
Ez olcsóbb és sztem már-már bármilyen számitátechnikai boltban kapható!
Örültem!
a dvd felvevő hátán bemenetek vannak, amelyekbe bele lehet csatlakoztatni eszközöket (mondjuk videomagnót) Minden bemeneti nyílás fölé oda van írva: LINE1, LINE2 stb.
Vaalmelyikbe becsatlakoztatod a videót, s amelyikbe bedugtad, felvételnél arra állítod a dvd felvevőt. És akkor az onnan vesz.
nem találtátok meg a video jelét! nálunk 4 helyen csatlakozhat be másik eszköz a dvd-felvevőbe, a video történetesen a LINE2-n van, erre állítom, ha videokazettról veszek át.
Ha meg tv-ből veszek fe, akkor a LINE4-re állítom.
most vettem egy családtagnak dvd felvevőt, LG-t, 38ezer ft volt.
De egy noname felvevő már elérhető ennél kicsivel olcsóbban is.
Én nagyon szeretem, mert jó minőségben vesz fel, és tartósabb,mint a videoszalag.
a videomagnót lejátszásra állítod. A dvd-felvevővel meg a videó sávját megkeresed, és ott meg a rec gonbot nyomod meg.
Természetesen csak a dvd felvevő vesz fel, a többi csak lejátszik
persze
videót összekötsz dvd-felvevővel
További ajánlott fórumok:
- Létezik fogyókúra sanyargatás nélkül, van megoldás azoknak, akik nem szeretik a zöldségeket?
- Létezik megoldás?
- Begyulladt szőrtüszők és benőtt szőr. Létezik biztos megoldás ezek ellen?
- 8 évvel ezelőtt 3. gyermekem után lekötettem magam, most van egy új kapcsolatom és a párom szeretne babát, létezik erre megoldás?
- Körömbenövésre milyen megoldás létezik?
- Torokban lévő aftára létezik bármi megoldás?