Létezik megoldás? (beszélgetés)
Igen, az igények sokszor magasabbak az adott lehetőségeknél.
Én elég kicsi vagyok, de nekem mindig a 180 cm feletti pasik tetszettek, de sok magasabb nő ismerősömnek van velük egy magas párjuk.
Pl. a barátnőm is 167 cm magas és sokszor volt neki csak 1-2 centivel magasabb barátja. Nekem fura volt, de őt sosem zavarta, hogy magas sarkú cipőben alacsonyabbak nála;)
Ezt lehet szépíteni, hogy “á, dehogy is”… De sajnos így van.
Az túlzás, hogy senkinek sem kellenek az alacsonyabb pasik, de szűkebb számukra a “húspiac”, az biztos. Ahogy a csúnyácskák, a testi fogyatékosok, és a ducik számára is.
Lehet hazudni, de ez van. Nem kell ezen kiakadni.
Szerintem a srác alacsonyként sem kezdene csúnya duci csajjal, akkor sem ha az magas lenne.
Lehet, hogy inkább az aggasztja, hogy a fia nem kell a magasabb nőknek, nem talál párt.
Az biztos, hogy ezzel a fétissel nem lesz könnyű dolga.
Ez miért aggaszt Téged? Nem az a lényeg számodra, hogy a gyereked boldog legyen.
A szerelem, a szeretet nem magassághoz van kötve. Hagyd a gyermeked boldognak lenni.
Bárhol.
Szívesen.
"Hol ismerkedjen"?
Szerinted van olyan hely ahova a nők csak magassági korlátozással mehetnek?
Mekkora probléma!
Ès ha magasabb a nő akkor mi van?
Sziasztok!
Aggódom a fiamért, a nála magasabb nők iránt érez szerelmet. Sajnos ezért nehéz párt találnia. 170 cm magas. Kérlek, aki tud, segítsen! Hol ismerkedjen, vagy akinek bármi ötlete van, az írjon!
További ajánlott fórumok:
- Létezik fogyókúra sanyargatás nélkül, van megoldás azoknak, akik nem szeretik a zöldségeket?
- Létezik valami megoldás videókazettáról lemezre írni a felvételeket?
- Begyulladt szőrtüszők és benőtt szőr. Létezik biztos megoldás ezek ellen?
- 8 évvel ezelőtt 3. gyermekem után lekötettem magam, most van egy új kapcsolatom és a párom szeretne babát, létezik erre megoldás?
- Körömbenövésre milyen megoldás létezik?
- Torokban lévő aftára létezik bármi megoldás?