Létezik olyan nő a mai világban, aki hűséges, nem lehet elcsábítani? (beszélgetés)
Én adtam a tanácsot néked drága:DDD
cupp
Na már ekkora hülyeséget!Nem kérlek szépen ilyen nő nem létezik!Mi nők mind pénzéhes szemét ribik vagyunk.Mindenünk a pénz,csak lusták vagyunk érte tanulni,meg dolgozni,úgyhogy mindég valami gazdag pasashoz csapódunk.Pénzért természetesen mindenre képesek vagyunk,erről szól az élet!
LOL!
Péld 10,14 A bölcsek tudományt rejtegetnek; a bolondnak szája pedig közeli romlás.
Péld 12,14 A bolondnak úta helyes az ő szeme előtt, de a ki tanácscsal él, bölcs az.
„Balgához nem illik ékesszóló beszéd, még kevésbé nemes szájába hazugság.”
/Péld 17,7/
ja, hát az első hozzászólásra akartam írni :D Csak nem figyeltem :)
Én úgy gondolom, hogy ennyi pénzért egyszer meg lehet tenni, aki meg azt mondja,hogy őőőő biztos hogy sohase az életében nem tenne ilyet, az vagy buta, vagy álszent...
inkább a hó végén él krumplin és tojáson, meg csapvizen, vagy ha nem ennyire lesarkítva, de azért gürizni, hogy a számlák legalább legyenek kifizetve, nehogy pótdijjat számoljanak fel, aztán soha ne legyen félrerakott pénz, meg hitelt felvenni, stb stb... és éjjel nappal dolgoznak, a férjükkel csak este lenni, mikor már mindketten fáradtak, meg a "gyerekek is szülők nélkül nőnek fel", mert ők is csak este találkoznak... lehet,hogy nagyon kuszán írok, de nekem fontosabb, hogy inkább többet legyek a párommal,( sose lehet tudni, hogy mit hoz a holnap), szülőknek segíteni, ne kelljen már nekik 70 évesen is bottal dolgozni járni .. :(
hát ez meg hogy jött ide:DDDDDDDDDDDDD
Miköze a hűségnek a pénzhez?:D
Pedig tényleg. Persze ehhez kellett az is, hogy megtaláljam azt az embert, akitől nem lehet elcsábítani.
Igaz ahogy páromat ismerem, ha befutna egy olyan ajánlat, hogy sokmillió/éjszaka és nemet mondanék tuti hülyének nézne, még lehet haragudna is
Az az ember, akinek beépült az életébe az őszinteség, az sosem büszke rá, hanem számára termnészetes:)
Ebből is látszik,meg a mostani kommentedből is hogy kamuzol:D Többek között.
Lényegtelen, hogy mit mondasz rám, mit gondolsz rólam:)
on:
Ilyen alakom volt 35 éves koromig(3.gyerkig)Közi:DDDDD:)
Ha te utálnád a hazugságot, akkor nem emelnéd ki és nem hazudnál.Mert úgy éled az életed, és teljesen megszokott lenne számodra, nem kihangsúlyozandó:DDDDD
Sosem tanulsz?:DDDD
Én bizti az ellentéted vagyok:DDD
További ajánlott fórumok:
- Dombok Hegyek Folyók Tavak Erdők Kirándulóhelyek Nyaralóhelyek Bárhol a Világban ABC-ben.
- Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban?
- Állatkertek, állatkerti állatok, Vadasparkok, Nemzeti Parkok bárhol a világban. A, B, C-ben .
- Férjes nőt elcsábítani?
- Szerinted miért nyomták/nyomják el a nőket ebben a világban?
- Létezik olyan, hogy egy foglalt pasinak tetszik valaki, de hűséges marad?