Létezik olyan, hogy egy foglalt pasinak tetszik valaki, de hűséges marad? (beszélgetés)
Függ attól, mennyire jó a meglévő kapcsolata, mennyire csajozós, mennyire kockáztvállaló, mennyire mer kiszállni a langyos vízből, már ha az van otthon.
Nekem a legtöbb barátom (barát barátok, én az vagyok, akinek elmesélik) akkor is bentmarad egy kapcsolatban, ha már nem igazán jó, ha lenne jobb. Én ezzel amúgy nem értek egyet, de már nem mondom. Egyszer elmondtam mindegyiknek, azóta végighallgatom a nyavalygásaikat és hallgatok. Ha készek lesznek rá, úgyis meglépik, addig meg hiába pampognék. Ja, egyikük meglépte. Kb 12 éve kompromisszum volt akkor a kapcsolat, nem boldogság. De csúnya szakítás lett. Le akarták verni egymáson az elvesztegetett éveket. Azóta eltelt pár év, mindketten boldogok, mással. De mondom, egy 1 a sokból.
Bélám kérlek, van olyan férfi aki kihagy, van aki megfekttet
Hány éves vagy királyfi?
Erre van egy jó és igaz mondás:
A HŰSÉG NEM EGY ÉRZÉS HANEM EGY DÖNTÉS . Szóval igen létezik.
Egy újabb ékes példája a gerinctelenségnek.
Undrorító, hogy foglalt pasi után koslatsz.
Megirigyelted tőle a bújkálva dugást?
Miért nem inkább arra vágysz, hogy a napfényben kézenfogva fagyizni menj valakivel?
Ja, létezik.
Szerinted ha lenne pasim foglalkoznék mással? Nem foglalkoznék, figyelembe sem vennék mást.
25 és 35 között vagyok.
Csak ne gondolj többet annál, mint ami van!
Lehet, a pasi csak udvarias, lehet, hogy mindenkivel úgy viselkedik csak te komolyan veszed és már szerelmes is gondolod magad.
Ennyire nem lehetsz naiv!
Vagy nincs pasid?
Hány éves vagy - így anonim?
Na ez megeshet.
Köztünk nagyjából 3 hónapja van ez. Van egy új kollegina, aki 2 hete jött a céghez, és 2 hét alatt összejött egy családos férfival.
Persze, létezik. Szórakozik, de a párját szereti.
"Érezhető a vonzalom, flörtölés, több mint barátság."
Jajjmár, ezt csak te érzed (már ha te vagy a tárgya a szórakozásának).
Ne szórakozz foglalt pasival!
Érezhető a vonzalom, flörtölés, több mint barátság. De megáll ennyinél, nem megy tovább.
Létezhet ilyen vagy minden férfi ilyenkor már kihasználja a lehetőséget?
További ajánlott fórumok:
- Neked hogy tetszik ez a keresztnév?
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Amikor megtudtad, hogy aki tetszik neked, már foglalt, letettél róla, vagy azért reménykedtél? Esetleg össze is jöttetek? Ha igen, hogyan?
- Tényleg létezik, hogy valakinek tetszik a kövérség?
- A való életben aki nekem tetszik, az vagy foglalt vagy...
- Adnátok esélyt olyan pasinak, aki Facebook kép alapján nem annyira tetszik?