Létezik, hogy valakinek jobban nő a szőre szülés után?és ez meddig tart? (tudásbázis)
10. Laryan
2008. febr. 25. 15:40
Nekem ugyanolyan mint szülés előőt,de mikor várandós voltam szinte alig nőtt :)
9. 3d5b901f2d
2008. febr. 25. 10:46
A második baba után erősödött a szőrzetem:(, szerintem hormonok játéka..........sajna nem akar visszaállni a régi kerékvágásba.
8. Kedveske
2008. febr. 24. 15:01
Nekem a terhesség alatt, alig nőttek a szőrök. Szó szerint hónapokig nem kellett gyantáznom a lábam. Aztán a szülés után kipelyhesedtem, majd elkezdtem "kpaszodni". Kb 2-3 hónap kellet amíg helyreálltak a dolgok. (ahogy utána számolok a gyermekágyi időszakkal együtt rendeződött a helyzet)
7. Sz.Csirke
2008. febr. 24. 00:38
Miota terhes vagyok, nagyon lassan no a szorom, viszont olyan helyen is, ahol azelott nem volt.
Ahoz persze nem nyulok, tudom elmulik majd.
Nem lehet hogy csak visszaall a szor novekedes a rendes kerekvagasba, csak ugy tunik, hogy jobban no, mert terhesseg alatt lelassult?
Nekem a hajam lett nagyon szep a terhesseg alatt, es nem is hullik egyaltalan, pedig elotte egesz nyaron ugy hulott, hogy attol feltem kopaszodom:DDD Es a borom is nagyon szep lett, nem igenyel semmit.
Remelem ez igy is marad:)
6. nyau82
2008. jan. 17. 14:09
én a lábamon vettem észre, nem győzöm epilálni.gondolom ez addig fog tartani, míg szoptatok és meg nem jön a mensim.elég gáz...:(
5. nitchka
2008. jan. 16. 19:51
en terhes vagyok, es nagyon beszorosodtem, igaz ezelott se voltam tul szortelen, de most sotetebb es erosebb, ja meg az allamon is kezdett par szal noni...
4. Cinka
2008. jan. 16. 18:09
nekem is az arcom lett pihés, még jó hogy nem fekete! pfff )
3. LoLiNa
2008. jan. 16. 18:01
én pattanással vagyok teli, de olyan szinten, ahogy még sose. serdülő korban se volt ennyi.. mióta megszültem
2. ce91523917
2008. jan. 16. 17:55
Nekem nem volt ilyen problémám. Mindkét terhességem alatt a hasam szőrösödött ki, de utána el is tüntek a szálak.
Ez a hormonok miatt lehet, ha újból úgy viselkedik a tested mint régen, szerintem elmúlik
1. nyau82
2008. jan. 16. 17:46
Létezik, hogy valakinek jobban nő a szőre szülés után?és ez meddig tart?
További ajánlott fórumok:
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Tudja valaki, hogy miért fájhat jobban a második szülés az elsőnél?
- Kismama vagy szülés biztosítás... Létezik? Milyen feltételekkel?
- 2 év múlva érettségizem és ápolónak vagy szülésznőnek szeretnék tanulni.Szülésznő jobban érdekel eddig.Melyik a jobb szerintetek?
- A második szülés jobban fáj?
- Szülés után úgy vettem észre, mintha az ínyem lentebb csúszott volna, vagyis a fogaim jobban kilátszódnak. Mi lehet az oka és mit tegyek?