Kismama vagy szülés biztosítás... Létezik? Milyen feltételekkel? (tudásbázis)
Nem sok.Megfizethető.
A legolcsóbb havi 2241.-aztán 5900.- majd pedig a legdrágább díjcsomag 8000.ft
Már a legolcsóbb is nagyon jól fizet az U.....-nál
Mennyibe kerülhet havonta egy ilyen biztosítás?
Az uniqa honlapján semmit nem találtam erről.
Buktatói a biztosításnak???
Ez nem megtakarítási biztosítás.Sima betegség biztosítás, amely fizet a szülésre is!
Sziasztok!
Sziszu! A blogodban olvastam, hogy indítottál egy ilyen fórumot.
Még én sem hallottam soha ilyenröl, de nagyon jónak találom. Gyorsan rá is kerestem és megtaláltam az Uniqa biztosító honlapján. A baj csak az, hogy ott egy rövidített bemutató van csak róla. Kíváncsi vagyok, hogy vannak-e valamilyen buktatói ennek a biztosításnak. :-)
Azt nem tudjátok, hogy megtakarítási jellegü biztosítás-e ez?
Szóval mindent megírok még a hétvége folyamán!!
Már nagyon késő van!!:)Írni sem tudok!!
Nagyon köszi!
Jó éjt! :-)
Bia: Ha esetleg megírnád majd ezt is, hogy hogyan is működött ez nálatok, vagy a sógornődéknél... Fizetés rendszeressége, jogosultságok - akkor azt is megköszönném.
Próbáltam kutakodni a neten, de semmi konkrétat nem találtam erről.
Most viszont nem tartlak fel titeket, hisz későre jár. Köszönöm a gyors reakciót így késő este.
Jó pihenést!
Igen, talán úgy van, hogy eltervezed, mikor szeretnél szülni, és azt megelőzően min. 1 évvel kell megkötni a biztit.
Az első befizetés nagyobb összegű, majd havonta kisebb összegek; és 1 év múlva, szülési anyakönyvi kivonat fejében fizet a biztosító.
Köszönöm, a Uni-ra gondoltam én is, de utána fogok érdeklődni konkrétabban.
Ha megtennéd, hogy kikérdezed Sógornődet a történetről, azt nagyon megköszönném.
Köszi a válaszokat.
Melyik biztosító ez?
Van esetleg konkrét tapasztalatod?
Szia!
Ez így van!A baba születése előtt legalább egy évvel kell kötni és a szülés után fizetnek,nem is keveset!A szülésre is és a baba után is!!!
Sziasztok!
Kb. 1 éve egy biztosítós ismerősöm mesélt valami olyasmit, hogy az U.... Biztosítónál van vagy volt kismama biztosítás, melynek lényege az volt, hogy a terhesség tervezésekor (nagyjából 1 évvel a szülés előtt) meg kell kötni a szerződést, és a szülés után, az anyakönyvi kivonat bemutatásakor fizet a biztosító (talán még állami támogatás is jár rá). Ez nem is biztosítás, inkább valami befektetés-féle.
Tud valaki erről valami pontosabbat? Esetleg ismertek ilyen vagy hasonló biztosítást / befektetést?
Köszi a válaszokat előre is.
További ajánlott fórumok:
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- Önbizalom - feltételes vagy feltétlen?
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- 38 hetes kismama vagyok. Létezik, hogy nálam 3 napja jelentkezik nehézlégzés? Főleg éjszakánként. Szinte semmit nem alszom.
- Lakáshitelt hogyan lehet házra átvinni, ha költözni szeretnénk? Tudom, hogy ez létezik, de hogyan lehet kivitelezni, és mik a feltételei?
- Érdeklődöm, hogy létezik-e félszocpol, ha igen, milyen feltételekkel lehet igénybe venni?