38 hetes kismama vagyok. Létezik, hogy nálam 3 napja jelentkezik nehézlégzés? Főleg éjszakánként. Szinte semmit nem alszom. (tudásbázis kérdés)
szia.
nekem a szülés előtti estén volt:)
sok boldogságot nektek!
Haaat, jobb,ha lat a dokid,mert ilyenkor mar nyom(hat) a baba mndent es O meg tudja itelni,hgy mi a teendo,de az is lehet,hgy befektet megfigyelesre,attol is fugg ,milyen messze vagy a korhaztol. Gondolom, felig ulo helyzetben kevesbe fulladsz,nem? Azt tudom,hgy nekem a vege fel mar minden bajom volt es fel oranknet jartam wc-re,stb.de minden terhesseg mas:)
Vigyazz magatokra,azan ird meg m mondott a doki!
Gratulalok! En is mennek a dokihoz mielobb,mert ram pl.az utso 2 hetben 10 kg jott,ami viz volt mar es en sem aludtam+ levegot is nehezen vettem. Szo szerint ez a terhesseg:)
Sok boldogsagot nektek!
Gratulálok!
Létezhet, én mondjuk gyerekkorom óta küzdök vele, idegi alapon.
De nálad közel a szülés, erős a fronthatás is...Említsd meg az orvosnak, de erre nem adnak semmit. Azt fogják mondani, hogy pihengess.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Békési kismamák jelentkezzetek....
- Szoptatós kismamák! Nálatok is jelentkezik az állandó éhség, szomjúság? Normális állapot ez?
- Mitől jelentkezhet a nehézlégzés ilyen esetben?
- Milyen támogatás illetve kedvezmény jár kismamáknak, ha főiskolára jelentkeznek távoktatásban?