Mitől jelentkezhet a nehézlégzés ilyen esetben? (tudásbázis)
Ha ő maga is jobban érzi magát, nem fullad kisebb testsúllyal, akkor a megoldás a fogyás.
Ha lehet, akkor a mostani hetvenről fogyjon le és ne várja meg, hogy 90-100 kg-ról kelljen kezdenie.
Mindenki más eset. Ő többlet súllyal érzi fáradékonynak magát és akkor kapkodja a levegőt.
Ne biztassátok a fóruminditót feltétlen nagymértékű fogyásra.
Én az idén fogytam kb 20 kg-t, nem akartam, rendszertelen evés, munkavégzés miatt, és be kell valljam, a nagyobb súllyal erősebb strapabíróbb voltam, mint most, néha fáradékonynak gyengének érzem magam.Ja, és nem vagyok különb csinosabb semmivel, csak a ruhatáramat kell lecserélni, de tulságosan nem is érdekel a súlyom.
Ha hasra hízol erősítsd a hátizmaidat!
A youtube-on nagyon sok gyakorlatot találhatsz.
Látod magad is az okot. A túlsúly "viselése" több energiát igényel, több oxigént kell felvennie a tüdőnek.
Nem tudni mennyi a túlsúlyod, de képzeld el, hogy akkora súlyú szatyrokat cipelsz egész nap!
Tedd le ezt a súlyt!
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Chippendale fiú szeretnék lenni. Szerintetek hol tudnék ilyen munkára jelentkezni?
- Aki allergiás a háziporatkára annak milyen gyakran jelentkezhetnek a tünetek{fulladás, stb...}?
- Egyetemen/főiskolán milyen szakokra érdemes jelentkezni?
- 38 hetes kismama vagyok. Létezik, hogy nálam 3 napja jelentkezik nehézlégzés? Főleg éjszakánként. Szinte semmit nem alszom.