Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szoptatós kismamák! Nálatok is jelentkezik az állandó éhség, szomjúság? Normális állapot ez? fórum

Szoptatós kismamák! Nálatok is jelentkezik az állandó éhség, szomjúság? Normális állapot ez? (tudásbázis)

20. Promama (válaszként erre: 18. - Mókicaaaa)
2009. febr. 25. 16:28
szerencsés vagy:) én már lassan unom,hogy vagy szoptatok vagy eszem vagy alszom-mert sajnos folyton fáradt is vagyok,nehéz így gyereket nevelni háztartást vezetni:)
19. Promama (válaszként erre: 17. - Yulcsy)
2009. febr. 25. 16:27
hát valahogy úgy:) szegény párom folyton megy a boltba valamiért,mert próbálok minél változatosabban főzni,minél laktatóbb adagokat:)
2009. febr. 25. 16:23
Én nem érzek iylet...
17. Yulcsy
2009. febr. 25. 16:18
Akkor meg ne koplalj!Egyél bátran.Ha már nem szoptatsz pedig lejjebb veszed az adagot. (gondolom most olcsóbb téged ruházni, mint etetni):-))
16. Promama (válaszként erre: 15. - Yulcsy)
2009. febr. 25. 16:15
hát hízni még nem,hízok,de pont azért nem merek enni,mert félek,hogy fogok:(sajnos a családomban nem ritka dolog a hizékonyság
15. Yulcsy
2009. febr. 25. 16:11
Híztál is?Vagy lemegy a kaja?Mert ha nem hízol tőle, akkor egyél.
2009. febr. 25. 16:01
a párom már kartonszám hozza a tejet a tes*oból:)a múltkor,mikor a takarékosság kedvéért 3 kartont akart hozni,mert ugye 1 karton gyorsan elfogy:)nem engedték,mert mondták neki,hogy ez már kereskedelmi mennyiség. Erre ő -nem eladni akarom a feleségemnek és a 3 éves kisfiamnak viszem (ugye Simon még nem is említette,mivel ő még anyatejet iszik:)-mondanom se kell nem hitték el és csak 2 kartont engedélyeztek,1 hét múlva újra ott volt:)
13. Promama (válaszként erre: 12. - Mocori)
2009. febr. 25. 15:51
alapból?mióta? nálam már a terhesség alatt is jelentkezett ez,de még nem volt ilyen mértékű,aztán megsdzültem és majd el ájultam olyan éhes,szomjas lettem. A nővér meg hozta a kaját,meg a vizet. Szegény 3 X fordult,mire jóllaktam,akkor is csak egy röpke órára
12. Mocori (válaszként erre: 6. - Promama)
2009. febr. 25. 15:45
:) Jól bírod, nem mondom. A barátnőmnek is ez volt a baja, a falat tudta kaparni az éhségtől. Nem tudom... én alapból mindig éhes vagyok. :(((
11. Promama (válaszként erre: 9. - Pmjudit)
2009. febr. 25. 15:43
az éjszakát ne is emlegesd:( nagyon kiszúrtam magammal tegnap,nem ettem csak almát,banánt és nagyon éhes voltam már éjfélkor,a bevált inkább alszom,mint egyek trükk se vált be,aztán meg begörcsöltem s mikor végre engedtem hajnali egykor és megettem egy tojást kenyérrel,akkor elmúlt. Az én babám már 8 hónapos és mióta megszületett így van
10. Promama (válaszként erre: 8. - Majmocska)
2009. febr. 25. 15:41
egészséges étel,hát a gyümölcs és zöldségfélék után szinte azonnal újra ehetnékem van,a saláta se vált be. Próbálok főzni mindenfélét,de csak az a jó,amiben hús van,azon az említett 3 karaj kenyéren volt felvágott sajt,saláta és így volt elég egy órára
2009. febr. 25. 15:38

Igen!

A lányomnál minden szopizás után ennem kellett. Éjjel is, de néhány hét után elmúlt.

2009. febr. 25. 15:37
Ha éhes vagy egyél, de azért az szerintem nem mindegy, hogy mit. Próbálj meg egészséges ételeket. A folyadék az mehet bátran! :)
7. Promama (válaszként erre: 5. - Borbelya)
2009. febr. 25. 15:37
már próbálok adni Simonnak mást is,de azért ő a szopi részt még követeli
2009. febr. 25. 15:36
most ettem egy órája 3 karaj kenyeret! egy danet pudingot,ittam egy fél liter tejet,+egy fél liter joghurt ital és már megint éhes,szomjas vagyok:(
2009. febr. 25. 15:35
Igen, ne aggódj! De idővel ahogy kevesebbet szoptatsz ez csillapodik!
4. Promama (válaszként erre: 2. - Mocori)
2009. febr. 25. 15:34

szia!

de ez folyamatos.annyit eszek lassan,mint egy brontoszaurusz:)az első fiamnál semmi ilyen nem volt,most meg folyton ehetnék,ihatnák-rengeteget és ha nem eszem akkor meg rosszul vagyok és a tej se úgy jön.:(

2009. febr. 25. 15:33
Normális..:-)
2009. febr. 25. 15:32

Szia!

Ne aggódj, én is sokszor éreztem ezt. :)

2009. febr. 25. 15:31
Szoptatós kismamák! Nálatok is jelentkezik az állandó éhség, szomjúság? Normális állapot ez?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook