Létezik e olyan hajfesték ami ha fürdeni mész nem hagy nyomot a börödön.?Szóval nem folyik le a szin.. (tudásbázis)
7. Panka40
2008. nov. 4. 16:41
A Palette nagyon jó, évek óta azzal festem, már mindent kipróbáltam.
6. diagonalt
2008. jún. 25. 08:09
Nekem eddig egy hajfesték sem fogta be a bőröm.Sokat kipróbáltam, wella,palette...Ami a legjobb volt árban is,és mindig olyan színt kaptam,amit szerettem volna,az a fodrászkellékes boltban vásárolt.
5. ALLICS
2008. jún. 25. 08:08
Semelyiknek nem szabadna engednie,hajfestéskor jó alaposan ki kell öblíteni és 3-4 nap múlva lehet először strandra menni vele.De én azt javaslom,hogy még most fesd be és egész nyáron ne.Úgy is csak kiszívja a szinét a nap és a sok fürdés úgyis kikoptatja.
Nagyon meleg vízbe meg pláne nem szabad menni frissen festett hajjal,fúleg nem vörössel,mert érdekes színt fog felvenni az egész medence:)
4. dogiz
2008. jún. 25. 08:00
Nekem a "Palette Natural Colors" vált be:)
3. 7934d1ac97
2008. jún. 25. 07:53
Nekem anno fekete volt, wella, és sose engedett a színe, max az első hajmosásnál, (a festés után 2-3 nappal első mosásnál)
2. Ada12
2008. jún. 25. 07:52
Gondolom vörösre gondolsz, v vmi sötét színre :))
Nekem míg vörös volt a hajam, mindig engedett valamennyit sajna..
1. 2461055afa
2008. jún. 25. 07:50
Létezik e olyan hajfesték ami ha fürdeni mész nem hagy nyomot a börödön.?Szóval nem folyik le a szin..
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Óvatosan a hajfestékkel!
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Miért a fekete hajfesték a legkárosabb? ha mindenképp festem feketére melyik amelyik legkevésbé káros?
- Tisztán növényi alapanyagokbók készült hajfestéket használt-e már valaki? Milyen tapasztalatok vannak?
- Létezik természetes hajfesték, ami nem Henna?