Létezhet az hogy a macska megdöglik a hintőportól? (tudásbázis)
alapból nem kell a benti macskákat fürdetni, kenegetni, befújkálni, beszórni bármivel...
(az más, ha beteg, és az állatorvos ír fel valamit)
nagyon sajnálom a cicát, lehet, hogy a lenyalogatott hintőportól pusztult el (ki tudja mi van ezekben?)... amúgy néha szokták kiállításra vitt macskák bundáját hintőporozni, de ugye azt ki is fésülik/kefélik belőle, illetve olyan anyag, ami nem árt a macskának.
de mégegyszer, lakásban tartott cicát teljesen felesleges fürdetni, főleg bármi mással kenegetni. (ha valamitől nagyon beszennyeződik, akkor esetleg, de ebből rendszert csinálni felesleges, mert egészséges állatnak nem koszos, nem büdös, nem zsíros a bundája)
Szórd magadra. Ha te is megdöglesz, akkor a hintőpor volt az oka.
Az állatod nem megdöglik, hanem meghal. Esetleg elpusztul, bassszki :(((
te jó ég, most sirjak vagy nevessek?
viccnek nagyon rossz, ha meg igaz az mégrosszabb
Ez nagyon extrém:O
Feltételezem láttál már macskát tisztálkodni...
Lenyalogatta magáról a szerencsétlen az utolsó szemig, mert a macska tiszta állat és alapos.
bár több oldalon olvastam
hogy arcápolásra is sokan használják, akkor ez hogy van?
"Amint az alapozó fent van, szórj hintőport a tenyeredre, és óvatosan ütögesd az arcodba."
de ennek ellenére igen-igen bánt
Már azt sem értem miért gondoltad, hogy a büdös szőrt hintőporral oldod meg. Gyerekkorom óta van macskám, sosem fürdettem, de nem büdös.
Valami külső hatás miatt lehetett az, akkor meg a víz és a sampon a megoldás. Nem humán sampon, teszem hozzá halkan.
Elpusztult.
De semmiképp nem megdöglőtt.
Sajnálom.
Olyan ostobák az emberek. Hihetetlen. :(
nem,
most ahogy néztem a netet. sok rosszat olvastam a hintőpor káros hatásáról, eddig nem tudtam
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz, létezhet béke és szeretet a világon?
- Adategyeztetés feltöltőkártyánál - létezhet az, hogy azért kell szerződésmódosítást csinálni mert új személyigazolványom van?
- Hisztek abban, hogy két ember között létezhet megmagyarázhatatlan természetfeletti kapcsolat?
- Negatív energiájú hely- létezhet?
- Egy jó barát a kapcsolatban létezhet?
- 125/117-es vérnyomás 89-es pulzussal... Létezhet?