Egy jó barát a kapcsolatban létezhet? (beszélgetés)
Miért ne lehetne bárkinek némi privát szférája?
Ez még nem jelenti azt, hogy megcsalja a párját.
Baccus,,ne paráztasd Fi-t:))))))
BÁr az utolsó mondatod ,,igaz,,nem egyenes a csaj se egyikkel se másikkal.
Ha őt zavarja, hogy te valakivel beszélgetsz, akkor valami nem gömbölyű. Lehet két vasat szeretne tartani a tűzben.
Így nem fair.
Nem voltam ilyen helyzetben ,,mégis azt gondolom,,nem vagytok tinik,,túl drága az idő és az élet ahhoz hogy játszmákkal töltsük.
Tudom, ismerkedni elölröl kezdeni sem lehet hurrá.
Beszéld meg vele,,mégegyszer,,ha bízol benne annyira hogy nem fog a hátad mögött csevegni..
Lehet hogy tényleg ártatlan a dolog de mégis ha a bolha a füledben van nehéz lesz a dolog.
Gondolom ha a másik fél szerelmes,,akkor ír dolgokat amit nyilván nem akar neked megmutatni.MÉg akkor sem ha ő azt nem veszi fel.
Neked kell magaddal dűlőre jutni ,,elfogadod vagy sem,,
Na persze úgy nehéz ha ő teheti ,,te meg nem.
Apám is ezt mondta anno a szomszédasszonyról.
Lassan 30 éve vannak együtt.. 🤣
Valahogy mindig a sötétebb oldaláról látom meg először a dolgokat.
Mi van, ha téged csak arra "tart", hogy amíg a másik külföldön van legyen mellette valaki?
Nincs jó megoldás. Ha nem érdekelné lezárná, de érdekli és tetszik neki a rajongás.
A többi csak duma.
Én nem látok benne semmi rosszat. Viszont, ha komoly kapcsolatom lenne valakivel, akit ez nagyon zavar,vagy megfutamodnék, hogy jesszusom, vagy a kedvére tennék, hogy megnyugtassam, akit szeretek.
Nem tudom milyen a kapcsolatotok.
További ajánlott fórumok:
- Van esélye barátnőt találnia olyasvalakinek, akinek 26 éves koráig nem volt kapcsolata?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
- Mit tennél ha női barátodba, ki barát beleszeretsz, bár mindketten kapcsolatban élünk......
- Milyen kapcsolat az, ahol a nő hétvégente a barátnőivel megy bulizni?
- Hisztek abban, hogy két ember között létezhet megmagyarázhatatlan természetfeletti kapcsolat?