Létezhet az, hogy 8 év után megtetszik egy srácnak egy olyan lány, akire eddig ügyet sem vetett? (tudásbázis)
16 éve ismertem egy fiút, aki 8 évvel idősebb nálam. Évente kb. 2-szer találkoztunk, nem nagyon tartottuk a kapcsolatot. Kamaszkoromban bele voltam zúgva, de ez plátói és egyoldalú volt.
Bő 8 éve felhívtam, mert nagyon padlón voltam, és nem volt senki, akivel beszélhettem volna. Hajnalig beszélgettünk, aztán randira hívott. Szeptemberben leszünk hét éves házasok, és egy csacsogó kisfiú szülei vagyunk.
Ezt úgy hívják, hogy kangörcs! A férfiaknak van az a szervük és ha adnak hozzá katalizátornak alkoholt, akkor bármi lehet.
Ha 8 évig le se szarta, akkor most biztos nem a sziporkázó személyiségére figyelt fel.
Persze a nő, meg ilyenkor egy selyemburokba bújtatja, mintha tökéletes lenne.
Saját hibáinkból tanulunk, mennyen bele a dologba és lehet, hogy nem csak szex lesz.
Szerelem csak szerelemből születhet, a legerősebb barátságból is csak gyengécske szerelem születhet...bocsi, de ez meg az Én véleményem.
Az se lehet zért rossz kapcsolat, de mégsem az igazi...
persze:)
életem második szerelem is csomó ideig a szemem előtt volt...aztán megláttam:)
Na tegnap este beszéltem a bnőmmel.
Azok alapján amiket elmondtott, nagyon úgy néz ki, hogy a pasi csak azt akarta. Ráadásul mondta hogy még valami 60%-os alkoholt is ivott a srác, meg tényleg jó pár üveg sört. És egész este csak tapizni akarta...
De barátnőm még reménykedik. Ebből a dologból vagy valami nagyon jó lesz, vagy valami iszonyat rossz. Ezt mondta ő is.
Nem akarom elrontani szegénynek a kedvét, de nagyon féltem őt :(
Kiherélem a pasit, ha tényleg nem fogja keresni ezek után!!
IGEN!!!!
Én is tudok több ilyen esetet...
Lehet rosszul tettem fel a kérdést.
SZóval létezhet e az, hogy egy csaj 8éve folyamatosan ostromol egy pasit, aki a nyolc év alatt semmi érdeklődést nem mutatott a csaj iránt, aztán hirtelen mégis megtetszett neki?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz, létezhet béke és szeretet a világon?
- Ti hogyan ismerkedtek, ha valaki megtetszik?
- Adategyeztetés feltöltőkártyánál - létezhet az, hogy azért kell szerződésmódosítást csinálni mert új személyigazolványom van?
- Ha kapcsolatod van és megtetszik egy másik ember nagyon, ráadásul ő is közeledik feléd, mit tennél?
- Hisztek abban, hogy két ember között létezhet megmagyarázhatatlan természetfeletti kapcsolat?
- Amikor megtetszik valaki, utálom a "várakozás" időszakot....