Lestyános vaddisznószelet recept
A Lestyános vaddisznószelet hozzávalói:1,2 kg Vaddisznócomb
2 fej Vöröshagyma
2 dl Tejszín
2 dl Tejföl
só
babérlevél
lestyán
A Lestyános vaddisznószelet elkészítési módja:
A húst felszeleteljük. A hagymát csíkokra vágjuk. A hagymát a hússal együtt forró olajra dobjuk és fehéredésig sütjük. Felöntjük vízzel, sózzuk, beletesszük a babérlevelet és lestyánt. Majd lefedve puhára főzzük. A tejfölt és tejszínt kikeverjük 2 ek liszttel. Amikor puha a hús, belekeverjük a tejszínes masszát. Felforraljuk és elzárjuk. Főtt tésztával tálaljuk.
Kategória: Vadételek receptjei
A receptet beküldte: wheat, 2008. dec. 14. 18:42
A lestyános vaddisznószelet elkészítési módja és hozzávalói.