Lelombozó egy friss kapcsolatban szellenteni a másik előtt? (beszélgetős fórum)
Jó kifogás sose rossz. 😀 Tuti nem ezért hagyta el a nője, volt ott még bőven más is...
A fingás az egy természetes testi folyamat, és mindenki fingik naponta többször is. Nincsen kivétel. Aki ezt nem tudja feldolgozni az álszent, és menjen is amerre lát. Szerintem meg lehetett volna beszélni a palival, hogy ne fingadozzon ennyit a közös kádban. Ha ezt sem volt képes megadni, akkor ott nyilván a kádban durrogás csak a jéghegy csúcsa volt.
De kizárólag iyesmiért az ember nem bont fel egy JÓ kapcsolatot... Persze fontos ezt is kulturáltan csinálni, és nem 0-24 hangosan durrogtatni otthon sem. Engem mondjuk az ilyesmi nem zavar, de én sunyiban tolom, hiszen mégis nő vagyok, vagy mi. Ettől függetlenül volt már olyan, hogy olyat ettünk ami miatt hiába sunnyogtam, meg mentem félre, könnyfakasztó szaga volt. 😀 Nem váltunk el még ezért! Viccet csináltunk belőle.
Amúgy a férjem az első közös együttalvásnál véletlenül fingott egy hatalmasat félálomban. Elfelejtette hogy nincs egyedül. Hatalmas röhögés lett belőle.
Egyetértek Andi6020-al.Azt is el tudom képzelni,hogy mind a kettő átlép rajta.
Ha később tapasztal másfajta "bunkóságot" akkor el lehet gondolkodni.
Valahol olvastam,hogy egy pár akkor oldódik fel igazán egy kapcsolatban,akkor vannak már igazán együtt ha mernek egymás előtt szellenteni.
Szerintetek lelombozó a párom számára ha véletlen szellentettem előtte?
Igen, ez az élet velejárója, de egy friss kapcsolatban nem szokás egymás orra alá intézni. Ez sem direkt történt.
További ajánlott fórumok:
- Friss kapcsolat, kényes témák megbeszélése
- Pasi külseje a friss kapcsolatban
- Friss kapcsolat, és még egy év felfüggesztett...
- Tudnátok nekem adni tanácsokat friss párkapcsolattal kapcsolatban?
- Hogy tud egy szerelmes férfi friss kapcsolatban egy másik nőt megkívánni?
- Hogy frissítenétek fel a kapcsolatotokat? Ha egy kicsit ellaposodna?