Lelkiismeretfurdalást érzek. Lassan úgy érzem, nincs... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
7 az a 3, de igen. Egyetértek. Azzal a kiegészítéssel, hogy sok módja van annak, hogy feloldjuk, de elég sok meló, amit sokan nem tesznek bele. Az viszont a legkevésbé sem segít, hogy csak beszélünk róla. Nem igaz, hogy a kibeszélés enyhít. Hosszú távon nem, viszont remekül benne tart.
Erről is érdemes olvasni.
Nem a gyerekkor a hibás.
Én vagyok, aki szorongós vallomást tettem a napokban, a saját betegségem és anya fokozódó demenciája felőrölnek.
Nagyon szeretném megoldani magamtól.
És azt veszem észre, hogy lelkiismeretfurdalást érzek ezek miatt.(is)
Mindig ez a gyerekkor.
Értem én hogy meghatároz bennünket,,sőt van akit sokkal jobban,,nagyon rossz esetben.
Mégis közben felnőttünk,,,ezzel meg jól lehet takarózni.
Ha a kukoricákra gondolsz,,ebben az esetben (szerintem) inkább vedd figyelmeztetésnek.
Nem jó amit teszel magaddal.
Másokkal én sem vagyok az.
Milyen volt a gyermekkorod?
Talán igen.
Viszont másokkal kevésbé vagyok kritikus, azt hiszem.
Jó lenne kikerülni belőle.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek azokról a szülőkről, akik a fogadott lelkiismeretes orvosnak nem adtak borítékot, csak szóban köszönték meg és hazamentek?
- Őrült vágyat érzek a kollegám iránt, és érzem az ő részéről is!Nem tudom mit tegyek..
- Frontin szedése miatt, legyen még lelkiismeret furdalásom?
- Szereted ha lassan és érzékien a nyakadba csókolnak?
- Reggelre rendszeresen elzsibbad, érzéketlen a jobb kezemen a kis és a gyűrűsujjam, hogy nem is érzem.Ha megmozgatom, elmúlik.Ez mitől lehet?
- Este ha lefekszem nagyon erős belenyilaló fájdalmat érzek a bal vádlimban lassan fél éve.Mi lehet az oka?24 éves vagyok..