"Lelkigyakorlat" (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: "Lelkigyakorlat"
Szia Zsuzsi!
De jó hogy itt vagy te is... Köszönöm a hozzászólást, de hiszen te is tudod milyen a mi munkánk... Persze tudom, hogy ezt is lehet csinálni lélekkel meg anélkül is, de az utóbbit nem érdemes.
Igen, nagyon jó látni az összefogást, ilyenkor még lehet bizakodni...
A babázásban leljék nagyon sok örömöd, legyetek nagyon boldogok és remélem még "találkozunk" itt is, meg az életben is (ugyebár jól szétzilálták a központunkat)...
Szia Gerti! Müllerné Szelp Zsuzsi vagyok a Sfoki csal.segítő csoportból. Teljesen véletlenül akadtam rá az írásodra, és szívből örülök, hogy vannak ilyen értékes, lelkiekben gazdag emberek, mint Te és a kis csapatod. Áldozatos munkádban továbbra is tartson meg az Úr, áldjon, és őrizzen meg Téged!
Mi , illetve inkább a férjem, a Katolikus Karitason belül a nővérekkel és önkéntesekkel karöltve ténykedünk, gyűjtéseket szervezünk, és folyamatosan ámulunk, milyen másokért való összefogás és segítő készség van a templomba járó emberekben.
Én most mint tudod, nem dolgozok, babázok. Lányom Dóra lassan másfél éves már, nagyon rohan az idő. További szép napot Neked! Üdv: Zsuzsi
A plébános szívhez szóló prédikációi, lelkigyakorlatos misék az ünnepi előkészületekben, alkalmankénti beszélgetések a templomba járó testvérekkel…
Idén már második alkalommal került sor a plébániánkon lelkigyakorlatos szemináriumra, amelyen én (különböző „külső és belső” okok miatt) nem tudtam részt venni. Nagyon sajnáltam, de így hozta az élet...
Ugrás a teljes írásra: "Lelkigyakorlat"