Leleplezzük a csalfa férjet ? (tudásbázis)
Mindenkkepp.Egy nyugtato elotte a gyengebb idegzetueknek ajanlott.Mivel a tagadas az elsodleges,eltart egy darabig .
Szia! És a férj már tud róla hogy a bnőd mindent tud?
Hááát az illető ritka nagy barom volt,ha ezért elvált a férjétől.
egy ferfiert se tedd tuzbe a kezedet!
Van fejlemény,nem is akár milyen:a barátnőmön genitális herpesz jött ki.A doki mondta neki,hogy szexuális úton terjed,ő meg tuti nem volt mással,szóval a kedves férjétől kapta ajándékba.A nagy stressz kihozta az egészet.Ennyit az álomházasságról...Most szegény,gyógyszert szedhet hónapokig,meg míg él,a szervezetében marad a vírus.Azt mondta,ezek után biztosan elválik tőle.
Hol találtad meg az üzeneteket?
Szegény!
Biztos, hogy nem volt ártatlan levelezgetés... :(((
Én is hallottam már hogy a pasik szoktak olyan dolgokat tenni amelyből leakarják szűrni ők kellenének e még valakinek...mert hogy ez növeli az önbizalmukat!?de hogy nála mi volt ezt csak ő tudhatja...mert tényleg lehet hogy igaz de az is lehet hogy jó indokként mondta!
Ezt nagyon nehéz megállapítani .. :(
Az én férjem(7év)februárban titkos üzeneteken hivok ki egy munkatársát(randira)azért tettem zárojelbe mert nem tudom pontosan több mint két hétig kérlelte de a csaj nem ment és én megtaláltam az üzeneteket és aférjem azt mondja hogy csak viszajelzést szeretet volna hogy kéne e még másnak de ő semmiképp nem ment volna el a talira!De a csaj azt se tudta hogy én vagyok.Azota ezen tépem magam nem tudom hogy mit csinaljak eddig vakon biztam benne nem tudom miert tette.Szerintetek??
Nem tudok semmit,ma nem beszéltünk.Holnap akarok majd rácsörögni a barátnőmre,ha addig nem keres.
Fogalmam sincs,csak reggel hívott telefonon.Én sem tudom,mit csinálnék,a gyerkőcök miatt.Amúgy meg senkinek nem tűnt fel semmi ebből az egészből,csak a pasi munkahelyén,hogy meg van bolondulva.Lehet kapuzárás előtti pánik?Nagy köztük a korkülönbség,a férj 49 éves!
hát úgy ha elment a talira akkor már sajnos tényleg nem csak levelezést akart :(
És mi lesz velük? vagy még nem tudja a lány?
Elment,sajnos,ezért kapott sírógörcsöt a csaj és már ezért nem hiszi el,hogy csak ártatlan(?) levelezgetések folytak!
De a férj elment a találkozóra? mert lehet csak azt írta hogy megy de nem ment el?
szegény lány ...borzasztó lehet :(
Én sem értem,mint írtam.Valami olyan,hogy én nyúltam le a barátnőm férjét?!....Homályos!
Amúgy a csaj tegnap elment a megadott helyre,de nem mert a férjéhez odamenni,mert sírógörcsöt kapott.Este viszont megmutatta a számítógépen a levelezésüket.A férj szerint csak írásban flörtölt.Szerintem ha ez igaz lett volna,nem akar találkozni senkivel.A csaj külön aludt,most nem szólnak egymáshoz,itt tart a dolog.
valaki érti hogy most miről van szó?
sakuchery ...ki buktat kit?
ugye mily szép ez a mai nap?:)
Fel lehet ismerni a stílusodat,Te szerencsétlen,akárhány néven írsz is.De nem baj,a normális tanácsokon már úgyis túl vagyunk!További jó szórakozást magaddal!!!
Aki lecsap egy felütött labdát-úgy ahogy te, az írja és igy ezt a választ és próbálja zérózni a topik belki írását:)
Látod-látod, megint jobban tetted volna, ha bölcsen egy szót nem írtál volna le, ugyanis ismét önmagad buktattad.
Köszi:) Ugye milyen szép ez a mai nap?
Nem tudom,kivel keversz.A párommal mi sosem csaltuk meg egymást,nem is fordult meg a fejünkben.A páromért is tűzbe tenném a kezem.Sajnos a pénz nem vet fel minket,de azért a párom mentőorvosi fizetéséből még nem halunk éhen.Nem Te vagy aki Tatjana néven is,úton-útfélen kötekedik több fórumon?Ha igen,sajnállak,hogy ebben éled ki magad,ha nem,akkor elnézem neked a modortalanságodat!!!!!!!!
Nincs mit kifejteni ezen.Már elég régóta tudom.
Vannak emberek akiknek a pénz a világon a legfontosabb, és ezért képesek, emberi életeket tönkrevágni.De ez legyen annak az embernek a problémája, aki ezt teszi.
A felütött lasztit megint lecsaptad, ahogy illik.
ui: van egy pont, amikor az értelmesenbb ember nem játsza a tudatlant, mert többet veszít a játékával:)
Neked egy óriási bajod van: nem tudsz hallgatni-nem elhallgatni, hanem csak mezei módón hallgatni.
Mert azt hiszed, hogy amit fű alatt tesz az ember-nem kerül napvilágra.
El kell szomoritsalak: minden napvilágra jő. Még olyan is, amibe betonbiztos vagy, hogy nem fog.
Kifejtenéd mert semmit nem értek?Milyen felek,mi a szitu?Milyen történet ez?
Sőt többet mondok, nem csak ezt hallottam, hanem azt is, hogy a két jelenlegi fél megállapodott, hogy minden eszközt bevetnek, hogy a másik feleket maguk mellett tartsák.
Ilyenről is tudok:DD
Dehogynem, én mostanság hallotam ilyenről:D
Dehogyis!!!!Ők régebb óta ismerik egymást,mint mi a párommal.
Na jól van akkor, én lépek......
Szerepcsere is volt már nálatok a múltba?Kinek-kinek a párja a másiké volt?
Hülyeségnek is tartottam,hogy belefogott.De volt hülyébb ötlete is:azt akarta,tegyek úgy,mintha megkörnyékezném a férjét,hogy hogyan reagálna.Nem tudom,hogy gondolta,hogy pont én legyek a kísérleti nyúl?Ráadásul a párjaink jóban vannak!Én megkérdeztem a páromat,el tud-e a haverjáról ilyet képzelni,azt mondta el...Ez még az elején volt,persze ezt nem mondtam el a barátnőmnek,mint ahogy a páromnak se hogy mibe fogott a haverja felesége...
További ajánlott fórumok: