Lélek cetlik a világ körül (beszélgetés)
Egy vadidegen, hogy talál rád, ha nem mondjuk egy fényképes facebookon. Az e-mail sincs mindenkinek ott?
A szöveg? >>> Dia szerelme akkora, hogy eljutott egészen hozzám. Jókat beszélgetünk, találkozgatunk,....<<< Ennek a cetlizésnek ilyen ára is lehet!!!
Sziasztok!
Nem kell,hogy rajta legyen az arcotok. Egy cetlire/táblára/bármire amin látszik,azzal amivel látszik ráírjátok a szöveget. Egy olyan helyen,ami az adott városra jellemző. Csak a kezedet fotozod a cetlivel és a hellyel. Ez lehet bárkinek,bármilyen alkalomra. A cél,hogy a világ különböző országainak városaiból,de akár itt hazán belül. Ezért kellenek az "idegenek". :)
Szerintem is. Baráti körben el lehet ezt játszani.
De idegen emberekkel?
Küldjünk magunkról fotót a privát email címedre?
És aztán mi lesz vele?
Sziasztok!
Nemrég láttam egy cetlizős, képeslapos megoldást, amit egymásnak küldözgetnek emberek a világ különböző részeiről.Nagyon tetszik, én is szívesen meglepném vele a páromat😍😍
Kérlek szépen Titeket, akinek van kedve hozzájárulni ezzel a boldogságunkhoz és nem nagy teher,akkor vagy ide vagy az emailcímemre örömmel várnám a cetliket! 😊😊
diuci85@gmail.com
A szöveg:
Lackó!
Dia szerelme akkora, hogy eljutott egészen... és ide írni ahol vagytok.. város, ország..😳😳❤️
Nagyon köszönöm!😘
További ajánlott fórumok:
- Való Világ 2010
- Való Világ 2011
- Utazás a világ körül
- Világ körüli útra társat keresek! Pénzem, kocsim nincs, de ráérek!
- Nektek már volt olyan, hogy megszűnt a világ körülöttetek?
- Bmw 318 tds touring. Világit a müszerfalon a kézifékjelző mellett pirosan egy kör alaku jel körülötte mindkét oldalt 3-3 kis vonallal?