Lejárt forgalmi engedélyt elvette a rendőr.Mi a teendő ezután? (tudásbázis)
Persze,hogy elismert...
Akkor talán nem lesz semmi ,a pénzbirságon kívűl..Nem szeretném,ha bíróságra járkálnánk...
Feljelentik a céget is meg azt aki vezette az autót.Kb 30 ezer körül lesz a bírság.A forgalmit az illetékes okmányirodának megküldik.
Illetve kérdéses az is , hogy a helyszínen elismerte e a szabálysértést?Ha nem akkor bíróság.
Elég kicsi cég(kb.50 fő)!Mindenki hajtja a kocsit,aki árut vagy egyébb céges dolgot intéz!Ez a pech,hogy pont a férjem vezette,amikor igazoltatták!
Amúgy még csak 10 napja járt le...
Akkor ez a cég ügye??Nem??
Vagy volt valami konkrét egyezség a kocsihasználatról???
ha jól tudom kapsz majd levelet az okmányirodából és oda kell érte menni x forint ellenében...
de a kocsit ne használd mert bizony a rendszámot is lekaphatják az meg méginkább pénzbe kerül..
További ajánlott fórumok:
- Ma megbuktam a forgalmi vizsgán. Annyira elvette a...
- Az útvonal engedélyt hol lehet kérni?
- Mit lehet tenni, ha a községi hivatal hajnali 4-ig engedélyt ad a szomszéd kocsmának a csendháborításra?
- A fegyver szekrény ellenőrzése után mennyi idő míg megkapom a fegyver vásárlási engedélyt?
- Kell engedélyt kérni, ha az utcán szeretnénk aláírást gyűjteni, hogy ne szüntessék be az asztmás gyerekek emelt családi pótlékját?
- Mi van akkor, ha nem kapom meg a beutazási engedélyt az USA-ba? Akkor buktam a jegy árát? Milyen okok miatt utasíthatnak el?