Az útvonal engedélyt hol lehet kérni? (tudásbázis)
Azt magánszemélyek nem jogosultak rá..
Autókereskedőnek volt, ő tette fel, annyira nem mélyedtem bele, ki mikor hogyan..
OK és hurrá
Csak azért erősködtem, hogy fölösleges utakat ne csinálj
Utánakeresés nélkül sok "jó tanácsot" kaphatsz :)
35/2000. (XI. 30.) BM-rendelet:
"P betűjelű ideiglenes rendszámtáblával ellátott jármű használata az ideiglenes forgalomban tartási engedély jogosítottján vagy a vele munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló személyen kívül másnak nem engedhető át."
Megint én leszek a rosszindulatú
Ne próbáld a P-t, válts útvonalengedélyt
A P-t nem adják magánszemélynek és nem is használhatja
138/2011. (VII. 19.) Korm. rendelet
A bérlés meg azt jelenti hogy helyetted intézik ha jogosult lennél rá
Neked is kellemes ünnepeket.
Nekem + lopós autó ;)...
Nekünk ők hozták / vontatták ki. Tény a vonóhorog az kell.
( szerintem a kereskedőnek volt egy amit állandóra vett meg... megvettük a járművet, azt mondták tudnak a szállításba segíteni. 25 km kb az út. Feltették a rendszámtábla helyére. és elhozták )
Nagyon,aranyosak,es kedvesek vagytok.Latom,nagyon sokan akartatok segiteni,nagyon szepen megkoszonom.
Hat en nagyon buta voltam,amikor a csaladban nem kerdezoskodtem.Ugyanis,a vomnek van trailere,amivel hazahozza.En ezt nem tudtam,mivel kulfoldon elek.
Mindenkinek kivanok,nagyon KELLEMES HUSVETI UNNEPEKET.Judit
Az se rossz, autómentő...
De több 10 ropi is lehet.
Nekünk semmilyen útvonal engedélyt nem kellett kérni.
Gondolom a " P " rendszám arra hivatott hogy műszaki nálküli, vontatható járműre feltegyék...
És így részt vehet a forgalomba.
Persze a lámpák működtek.
Gogliba P rendszámot beírtam..
első találat.
P-rendszám bérlés
Próba rendszám bérbeadás
Egyszerű és takarékos megoldás
külföldröl gépjármü behozatalhoz,
belföldön vizsgára,
szervizelésre,
forgalomból ideiglenesen kivont autó mozgatására,
autós találkozóra
Ára 5000 Ft / nap
( itt nem ír okmányirodát / rendőrséget. Linket nem másolok be )
Végignyálaztam elég sok oldalt és kifejezést a gugliban
Mindenhol okm.irodát és önkormányzatot emlit csak
Nem, nem ismerem el
Max ahol az önkormányzat rendezi ezt, kisváros, faluban
érdekes, egyre jobb :)
menj be a rendőrségre és kérdezd meg őket, hisz ez van írva a kocsijukra : szolgálunk és védünk
Milyen jóindulatrol beszélsz?
Beirtam és mindenhol az okmányirodát adja ki
A te jóindulatodat megfogadva bemegy a ker. rendőrségre és tett egy felesleges utat
Legalább guglizzál ha nem tudod
Kb.40 éve járok vizsgáztatni gépjárművet és még soha nem fordultam a rendőrséghez ez ügyben
P rendszám...
Tavaly mi is 1 lakokot így hozattunk el. Autőkereskedőnek volt egy, Gondolom napi szinten hoz visz járművet..
Létezik, túlsúlyos és különleges járművek számára
Amit itt emlegetünk, mint útvonalengedély annak a hivatalos neve "ideiglenes forgalomban tartási engedély"
így már érthető !!
nem tudtam hogy útvonal engedély is létezik bocs!!
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni, ha a községi hivatal hajnali 4-ig engedélyt ad a szomszéd kocsmának a csendháborításra?
- Kell engedélyt kérni, ha az utcán szeretnénk aláírást gyűjteni, hogy ne szüntessék be az asztmás gyerekek emelt családi pótlékját?
- A házunkat bővíthetjük-e attól, hogy jelzálog van rajta, kitől kell engedélyt kérni a bővítéshez.. stb.?
- Kell-e a lakóktól engedélyt kérni, hogy a társas házunk előtti ligetbe padokat tehessünk?
- Tartózkodási/letelepedési engedélyt mennyi idö alatt lehet beszerezni és mi szükséges hozzá?
- Egészségügyi működési engedélyt hogy lehet megszerezni?